Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Η Ναυτοσύνη των Ελλήνων


Μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα την βγάζουν δεν την βγάζουν μέχρι τον χειμώνα» -που αναφέρεται σε σκάφος που ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως ανήκει στον πατέρα του-, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως...


...ο Σταύρος Ψυχάρης προσφέρθηκε χτες με μεσολαβητή να μην δημοσιεύσει το άρθρο για το σκάφος, με αντάλλαγμα την στήριξη του Πάνου Καμμένου στον γιο του για την δημαρχία της Αθήνας και την απόσυρση των αγωγών που του έχει κάνει.

Ο κ.  Καμμένος δήλωσε πως οι αγωγές θα συνεχιστούν και είπε για τον κ. Ψυχάρη το εξής: «Όταν εγώ ήμουν καπετάνιος, εκείνος ήταν ναύτης του Λαμπράκη». Δεν ξέρω τι εννοεί ο κ. Καμμένος για τον κ. Ψυχάρη όταν του θυμίζει πως ήταν ναύτης του Λαμπράκη, αλλά, με την ευκαιρία, θυμήθηκα τη λαϊκή ρήση «Οι μούτσοι που γαμούσαμε γίναν’ καπεταναίοι».

Είναι γνωστή η ναυτοσύνη των Ελλήνων και το πόσο γρήγορα προοδεύει ο μούτσος, όταν τον συμπαθεί ο καπετάνιος. (Ο Πάνος Καμμένος έχει μερικές εξαιρετικές στιγμές. Όπως τότε, που κατάφερε να κάνει τους δημοσιογράφους του Mega να βγάλουν τον σκασμό και να φανεί πόσο ανθρωπάκια είναι. Μιλάω γι’ αυτό.)

Έγραψε ο πιτσιρίκος
Εικόνα-μοντάζ: takis Vorini-July_2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια :