Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

☺Εκποίηση στοκ χαρτιών υγείας που είχε μαζέψει επι τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ κάνει η Σοφία Βούλτεψη

Θα θυμάστε σίγουρα το ρεσιτάλ τρομολαγνείας που είχε δώσει τον Ιανουάριο του 2015 στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA η Σοφία Βούλτεψη, προτρέποντας τους παρουσιαστές της εκπομπής να αγοράσουν… χαρτί υγείας, γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και δε θα έχουν!..


Μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για παροχές,120 δόσεις και στη συνέχεια την ψήφισή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σοφία Βούλτεψη έπαθε νευρικό κλονισμό και όλα τα χαρτιά υγείας που είχε μαζέψει στο σπίτι της επί τετραετίας τα εκποιεί όσο όσο..

Χαρακτηριστικές ειναι οι δηλώσεις ιδιοκτήτη mini market στη γειτονιά όπου διαμένει:

«Όλα αυτά τα χρόνια μας είχε ρημάζει το μαγαζί...
»..δεν προλαβαίναμε να φέρνουμε χαρτί υγείας και αγόραζε ολόκληρη την παρτίδα»

»Φανταστείτε ότι η γειτονιά παραπονιόταν γιατί δεν είχαμε χαρτί να τους προμηθεύσουμε με αποτέλεσμα να ψωνίζουν από άλλες συνοικίες»

»Ότι υπήρχε σε περίμετρο ενός χιλιομέτρου η κυρία Βούλτεψη το αγόραζε αμέσως χωρίς δισταγμό»
»Φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε και μεις στο δικό μας σπίτι»

»..Τώρα... μας προτείνει να το αγοράσουμε στη μισή τιμή αλλά το προϊόν ειναι πολυκαιρινό και  δεν αξίζει τον κόπο....δόξα το θεό σωθήκαμε τώρα από αυτή τη λαίλαπα»

Ωστόσο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία στιγμή απεφάσισε η κυρία Βούλτεψη να προμηθεύει με χαρτί υγείας τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο για τα επόμενα  150 χρόνια !!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφίες που το συνοδεύουν, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :