vorini-gr: Tσίπρας | «Ο Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γ. Παπανδρέου»

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Tσίπρας | «Ο Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γ. Παπανδρέου»


«Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει σύντομα το τέλος του Γιώργου Παπανδρέου» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», τονίζοντας πως η κυβέρνηση είναι «ετοιμόρροπη»...  

«Ούτε η στήριξη της κ. Μέρκελ, ούτε των διαπλεκόμενων ΜΜΕ θα αποδειχτούν αρκετές για να την κρατήσουν στην εξουσία», δηλώνει και προσθέτει: «σήμερα έχουμε μια νέα κυβέρνηση με πολύ πιο αδύναμη κοινοβουλευτική στήριξη, με σοβαρότατες εσωτερικές αντιφάσεις και με την υποχρέωση να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής καταστροφής χωρίς αντίκρισμα». 

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει οδηγήσει την κοινοβουλευτική Δεξιά «δεκαετίες πίσω, πιο κοντά στον μετεμφυλιακό της εαυτό, παρά στη ΝΔ της μεταπολίτευσης» και επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και πάγωμα των τόκων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ώστε να αξιοποιήσει τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, για τις άμεσες ανάγκες του ελληνικού λαού και τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης. 

«Για εμάς προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του λαού μας και όχι οι απαιτήσεις της διεθνούς τοκογλυφίας», σημειώνει και δηλώνει ότι «δεν θα αποδεχθεί να παραμείνει η χώρα βυθισμένη στην κρίση και να μετατραπεί σε αποικία χρέους».

Digital_image_processing_by takis_Vorini_Junly_2013

Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  
Article:www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :