vorini-gr: Εικονικές "ναυμαχίες διαμαρτυρίας" με ταχύπλοες τριήρεις από τη Χρυσή αυγή (!)

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Εικονικές "ναυμαχίες διαμαρτυρίας" με ταχύπλοες τριήρεις από τη Χρυσή αυγή (!)

Σε μια κραυγαλέα ανταπάντηση για τα όσα ξεστόμισε η βουλευτής Ρεπούση επιδόθηκε η Χρυσή Αυγή δημιουργώντας πανδαιμόνιο εθνικιστικού κλίματος με εικονική ναυμαχία που πραγματοποίησε στα στενά του Περάματος στη Σαλαμίνα...

Με σκάφη του τύπου "τριήρης" - ιδιοκατασκευές αλλά και πανομοιότυπα των πρωτοτύπων (εκείνων των αρχαίων Ελλήνων)και με σύνθημα  το  "ΑΡΧΑΊΟΝ ΠΝΕΎΜΑ ΑΘΆΝΑΤΟΝ", ή το ΡΕΠΟΥΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ έπλεαν κάνοντας ελιγμούς με τη βοήθεια πανιών και κουπιών, πλησιάζοντας τον υποτιθέμενο εχθρό και προσπαθώντας να πλήξουν τα πλοία του.

Εντύπωση προκάλεσε η ναυαρχίδα (ιδιοκατασκευή) τύπου Mad Max Sea Version της οποίας επέβαιναν ο καπετάν Μιχαλολιάκος με παρατηρητή πλώρης τον Ηλία Κασιδιάρη και "εσωτερικό τιμονιέρη"  τον Αργοναύτη Ηλία Παναγιώταρο.

Στην πρύμνη ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης εμφανώς αδιάθετος και απροσάρμοστος στις θαλάσσιες περιπέτειες λόγω ορεινής καταγωγής (από το χωριό της Μπαμπίνης Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας) έπαιρνε τα vomex και τις δραμαμίνες ακατάπαυστα προς ανακούφισή του.

***Στην εικόνα (άνω) το ιδιοκατασκευασμένο πλοιάριο-ναυαρχίδα του Μιχαλολιάκου με τη βοήθεια μηχανής  και κουπιών την ώρα που ίπταται των κυμάτων σε μια προσπάθεια επίδειξης ικανοτήτων ναυσιπλοΐας από το πλήρωμά του..

Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα)

takis Vorini

 Digital_image_processing_by takis_Vorini_June_2012

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :