vorini-gr: Live επίδειξη Κασιδιάρη | Σταματά επίθεση κάμερας με το μυαλό!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Live επίδειξη Κασιδιάρη | Σταματά επίθεση κάμερας με το μυαλό!

Τις υπεράνθρωπες δυνατότητές του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ο υπεύθυνος Τύπου της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να διαλύσει κάθε αμφιβολία, τόσο για την επίθεση που δέχθηκε από φωτορεπόρτερ, όσο και για τον ειρηνικό τρόπο που αμύνθηκε!


Με την καρτερικότητα ενός Γκάντι, (στον οποίο άρχισε να μοιάζει πλέον και εξωτερικά), δέχθηκε τις άδικες κατηγορίες περί επίθεσης σε φωτογράφο, ο Μαχάτμα (πρώην Ηλίας) Κασιδιάρης, προτού αποφασίσει τελικά να απαντήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο φωτογράφος με προτεταμένη την κάμερα (που κανείς δεν ξέρει τι φονικό όπλο είχε κρυμμένο μέσα της) επιτέθηκε εναντίον του!

Αλίμονο, όμως... Ο τραμπούκος με την κάμερα, δεν ήξερε για την αόρατη αμυντική ασπίδα που έχει την ικανότητα να υψώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου - μόνο με τη δύναμη του μυαλού του - ο κήρυκας της Μη Βίας, που βρέθηκε απέναντί του!

Έτσι, χτυπώντας σε αυτή την αόρατη ασπίδα όπως ήταν φυσικό, ο επιτιθέμενος έπεσε κάτω, δίνοντας την εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι χτυπήθηκε σε μια επίδειξη δύναμης από τον Μαχάτμα Κασιδιάρη.

Μάλιστα, για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο νεαρός ειρηνιστής βουλευτής, ζήτησε από κάποιον συνεργάτη του στο studio να του πετάξει μια κάμερα, ώστε να την αποκρούσει πρώτα με τη δύναμη του μυαλού του και στη συνέχεια με τα ηχητικά κύματα που θα δημιουργούσε.

Και πράγματι έτσι έγινε! Η κάμερα προσέκρουσε στο αόρατο τείχος και διαλύθηκε! Το μόνο που έκανε ο υπεράνθρωπος Σούπερ Κασιδιάρης, ήταν να σηκώσει το χέρι στον γνωστό αρχαιοελληνικό χαιρετισμό της μη βίας, που πρώτος χρησιμοποίησε ο Γκάντι! (Και ως γνωστόν, ο Γκάντι ήταν Έλληνας, αλλά το κρύβουν τα γνωστά σιωνιστικά κέντρα που, άλλωστε, κρύβουν τα πάντα).

Τέλος, ο Μαχάτμα Κασιδιάρης, συμπλήρωσε ότι με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε όταν δέχθηκε την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη στο πάνελ πρωινής εκπομπής, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε και όλοι προτίμησαν και πιστέψουν τα ψέματα που έβλεπαν τα μάτια τους.

***Στην εικόνα ο Μεγάλος Δάσκαλος της Γαλήνης, Μαχάτμα Κασιδιάρης, σταματά με τη δύναμη του μυαλού του και μια κίνηση «Μη Βίας» την κάμερα, όπως ακριβώς έκανε και με τον φωτογράφο που του επιτέθηκε!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)





  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :