vorini-gr: 500 χιλ. ευρώ σε σαγιονάρες για το Μουντιάλ δίνει η Ελληνική Προεδρία!

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

500 χιλ. ευρώ σε σαγιονάρες για το Μουντιάλ δίνει η Ελληνική Προεδρία!

Ειδικό κονδύλι αποφάσισε να διαθέσει το υπουργείο Εξωτερικών στο απαραίτητο αξεσουάρ για τη Βραζιλία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο..

Σε ειδική παραγγελία σαγιοναρών, με στάμπα τα πρόσωπα του Κώστα Μήτρογλου και του Γιώργου Καραγκούνη, προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών, ενόψει της επίσημης ελληνικής παρουσίας στις παραλίες της Βραζιλίας.

Οι συγκεκριμένες σαγιονάρες θα χρηματοδοτηθούν από έκτακτο κονδύλι, του υπουργείου Εξωτερικών και θα δοθούν ως δώρο στους Έλληνες απεσταλμένους, ώστε η χώρα μας να προβληθεί και να διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση, έγινε ήδη προς τιμήν της Εθνικής μας, ειδική συμπληρωματική παραγγελία σε γραβάτες και φουλάρια, με εικόνες από τα πρόσωπα των παικτών μας, που θα δοθούν ως δώρα κατά τη διαρκεια της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

*** Στην φωτογραφία η επίσημη σαγιονάρα των εκπροσώπων της κυβέρνησης στις παραλίες του Ρίο. Ειδική παραγγελία της Ελληνικής Προεδρίας, με τα πρόσωπα των διεθνών μας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :