vorini-gr: Ταμήλος: “Βόλευε την Κυβέρνηση η δράση της Χρυσής Αυγής”

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ταμήλος: “Βόλευε την Κυβέρνηση η δράση της Χρυσής Αυγής”

Νά’ σου που ο οστρακόδερμος Ταμήλος με τις δηλώσεις του προέκυψε γεγονοτοποιός: «βόλευε την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή με τη δράση που έκανε καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές,..

..χωρίς να χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση», είπε ο Ταμήλος της γλαφυρής αγλωσσίας και η κυβερνώσα ακροδεξιά μαζί με την διαπλοκογραφική της τσούρμα παθαίνουν δυσφράδεια, μουθουνητό, κοκομπλόκο, ενώ στα πειρατάδικα του κεδικογλανίου πέφτει η καρτέλα: «Προσοχή! Προσωπική άποψη!».

Καταντούν εξωφρενικά επικίνδυνες και αφόρητα γελοίες εν ταυτώ η κυβερνώσα ακροδεξιά και η διαπλοκογραφική της τσούρμα. Αφού υποκρίθηκαν συγκλονισμό για την ναζιστική τρομοκρατία μετά από δύο τουλάχιστον δεκαετίες, πάσχισαν να καταστήσουν τα γεγονότα ανεξιχνίαστα, απρόσιτα και τελεσιδίκως συμψηφιστικά κι αφού ξελύσσαξαν, διότι η αριστερή αξιωματική αντιπολίτευση επανέφερε την ατζέντα μακριά από την «αόρατο χείρα» της παντοειδούς προβοκάτσιας, βαριαναστέναξε ο οστρακόδερμος Ταμήλος επάνω τους για να ξαλαφρώσει. Στον φαύλο κύκλο τους, μένουν με τα γεγονότα στο χέρι, με τις αθλιότητες του Χαντζόπουλου στο πέτο, άντε και με τα χωροφυλακίστικα του ΨΟΛ στα πρωτοσέλιδα.

Μας ενδιαφέρει, βεβαίως, που ο Ταμήλος καταθέτει δημοσίως τα οικογενειακά τους, αλλά δεν μας εντυπωσιάζει. Σε τελική ανάλυση, γνωρίζουμε εδώ και καιρό δύο, τουλάχιστον, πράγματα με σιγουριά:

α) Η Χρυσή Αυγή και η κυβερνώσα ακροδεξιά μοιράζονται κοινές κοιτίδες, κοινές αναφορές και συμπληρωματικές στοχεύσεις.

β) Φύρδην-μίγδην η κυβερνώσα ακροδεξιά, οι ναζήδες υπηρεσίας της, οι μίσθαρνοι και οι νεωκόροι της διαπλοκογραφίας της επιδιώκουν την επιστροφή σε μια κατάσταση, όπου η αριστερή νεολαία της διεκδίκησης δυσφημιζόταν με τον όρο «φοιτητοτσογλάνια» και καταδιωκόταν από τον κατασταλτικό, παρακρατικό και συντηρητικό εσμό. Όπως για παράδειγμα στις φωτογραφίες: η πρώτη από διαδήλωση εργαζομένων τον Μάρτιο του 1967 και η δεύτερη από την 16η Νοεμβρίου 1973 στα Εξάρχεια.

*: Να χαίρεστε, βρε, και τον οστρακόδερμο Ταμήλο και το κυριολεκτικά κατάμαυρο χάλι σας. Αν τυχόν ο Ταμήλος «λαλήσει» και τι δηλοί η μεταφορά του Φαήλου για κάτι σφαίρες, να έχετε μια καλύτερη δικαιολογία

Nikos Skoplakis

Πηγή: thearkanproject μέσω /facebook.com 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :