vorini-gr: Εδώ Ελλάδα, Εδώ Ελλάδα.....

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Εδώ Ελλάδα, Εδώ Ελλάδα.....

40 χρόνια μετά, με την Ελλάδα στα κάγκελα, τους τροικανούς να αλωνίζουν τη χώρα, και τους yesmen πολιτικούς μας να εξακολουθούν τις κολοτούμπες!.

Μέτρα κι άλλα μέτρα παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο,βουλευτές με δηλώσεις μεγαλόστομες στα κανάλια και κοτούλες ήσυχες και πειθήνιες στη βουλή.

Στόχος τα ασφαλιστικά ταμεία, οι δημόσιοι που ξαφνικά περισσεύουν, οι δάσκαλοι- γιατί το σκοτάδι που μας οδηγούν δεν πρέπει να φωτιστεί-οι γιατροί, γιατί η υγεία και το φάρμακο έχουν κέρδη.

Εξ άλλου παραγίναμε πολλοί, αυτού του είδους την εξόντωση δεν την είχαν σκεφτεί ούτε τα ες-ες.
Εκείνοι χρησιμοποιούσαν φούρνους, αλλά τώρα έχει κόστος,θαλάμους αερίων  σφαίρες για ομαδικές εκτελέσεις και βασανιστήρια μέχρι θανάτου.

Οι δικοί μας, νοικοκυραίοι και οικονόμοι απλά κλείνουν νοσοκομεία και απολύουν γιατρούς και νοσηλευτές. Μας αφήνουν να πεθάνουμε, έτσι απλά και χωρίς κόστος.
Θα πεθάνουμε όπως θέλουν, απλά και αθόρυβα;
Θα οδηγηθούμε στο τέλος σωπαίνοντας;
40 χρόνια πριν, κάποιοι αποφάσισαν να φύγουν φωνάζοντας, έκαναν θόρυβο, πολύ θόρυβο.Κυνήγησαν το όνειρο και το έφτασαν.
40 χρόνια πριν, κάποιοι έδωσαν ελπίδα.

  • Αυτή την ελπίδα κυνηγάμε και σήμερα, το όνειρο στη ζωή που μας στερούν πληρωμένοι...υπηρέτες του λαού.Αυτοί που διαφωνούν με τα μέτρα αλλά τα ψηφίζουν και με τα δύο χέρι
  • Αυτοί που αντιδρούν μπροστά στην κάμερα και χειροκροτούν τις πρωθυπουργικές αποφάσεις
  • Αυτοί που καταλαβαίνουν την φτώχεια, γιατί τα 6.000 το μήνα δεν τους φτάνουν
  • Αυτοί που έκαναν επάγγελμα και μάλιστα καλά αμειβόμενο το λειτούργημα της ασχολίας με τα κοινά.Αυτοί που χωρίς ντροπή σημαδεύουν τη ζωή μας και όταν χρειάζεται πατούν τη σκανδάλη.

Σε όλους αυτούς λέω πως δεν χαρίζω τη ζωή μου, θα τους κουράσω όσο μπορώ. 
Αν πρόκειται να φύγω θα κάνω θόρυβο, έτσι για να τους την σπάσω , αρνούμαι να τους αφήσω να διαχειριστούν ακόμα και το θάνατο μου.

Έτσι σε ένδειξη σεβασμού σε αυτούς που έφυγαν πριν 40 χρόνια!!!


Digital images processing by takis Vorini


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :