vorini-gr: Μίλα μου για σοσιαλισμό…σύντροφε

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μίλα μου για σοσιαλισμό…σύντροφε

Είναι αλήθεια πως κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όσο και αν προσπαθείς να τα ταιριάξεις...

Το τίτλο τον δανείστηκα και νομίζω πως ταιριάζει με την περίπτωση του πρώην συνδικαλιστή κ. Τσουκαλά προσκείμενου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορείς να πρεσβεύεις τον Σοσιαλισμό και να εμφανίζεσαι με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ χρήματα από «αποζημίωση συνταξιοδότησης».

Δεν ειναι δυνατόν σαν ένας τέτοιος πολιτικός να αντιπροσωπεύεις έναν απλό και ισχνό οικονομικά πολίτη όταν υπάρχουν τέτοιες απολαβές χρημάτων  που σκανδαλίζουν και μάλιστα τη διετία 2010-2011 (όταν δηλαδή η χώρα έμπαινε στο Μνημόνιο) να αγοράζεις διαμέρισμα στη Βάρη αντικειμενικής αξίας 170 χιλιάδων ευρώ.!

Τα ίδια επικριτικά σχόλια είχα γράψει κάποτε και για τον Αλέκο Αλαβάνο ο οποίος θεωρείται εκ των πλουσιοτέρων και παρουσιάζει πολύ μεγάλη περιουσιακή κατάσταση (βλέπε εδώ)

Πρέπει λοιπόν να προσέξουν πολύ καλά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλουν πραγματικά να κυβερνήσουν και να πάρουν την ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό. Θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τους πολιτικούς που θα τους αντιπροσωπεύσουν.

Ευτυχώς που υπάρχουν στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ  και κάποιοι βουλευτές που έχουν ήθος και ενδιαφέρονται έμπρακτα για τον πολίτη και τα προβλήματά του σε σημείο να χαρίζουν σε κοινωφελή ιδρύματα ακόμα και τον μισθό τους! (βλέπε εδώ).

Αυτούς εμείς θέλουμε!!

Article - photo: takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :