vorini-gr: Τη βοήθεια της Παναγίας ζήτησε ο Τσίπρας για το θέμα Τατσόπουλου!

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τη βοήθεια της Παναγίας ζήτησε ο Τσίπρας για το θέμα Τατσόπουλου!

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προσευχήθηκε επι ώρα και ζήτησε να έρθει η Θεία Φώτιση στους βουλευτές του για δοθεί τέλος στην εσωκομματική διαμάχη που σπαράσσει τον ΣΥΡΙΖΑ..

Στην πολιτική λύση της θρησκείας, κατέφυγε όπως φαίνεται και ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τόσο την κόντρα ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα κρίσιμα ζητήματα πολιτικής επικοινωνίας με τους θρήσκους ψηφοφόρους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα, δεν παρέλειψε να δεσμευθεί πως αν το θέμα Τατσόπουλου λυθεί χωρίς δημοσκοπικές απώλειες και χωρίς να δυσαρεστηθεί κανείς, θα ανάψει μια λαμπάδα στη χάρη Της.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι διάλεξε για να προσευχηθεί, κάποια ερημική εκκλησία της Αττικής, στην οποία έφθασε γονατιστός, περπατώντας στα τέσσερα σαν προσκυνητής της Τήνου. Μια κίνηση που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται για τάμα.

Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τζσίπρας ενόψει της ανάληψης της εξουσίας στις επόμενες εκλογές, σκοπεύει να μεταβεί στο Άγιον Όρος, όπου θα παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα πάνω στη διαχείρηση των οικονομικών από τους ειδήμονες.

Τέλος ο κ. Τσίπρας, θα ζητήσει στην επόμενη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, να τον μυήσει στους ιδιαίτερους κώδικες επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός όταν μιλάει με τον Υψιστο, επικαλλούμενος ζητήματα εθνικής θρησκευτικής ομοψυχίας.

**Στην εικόνα ο Αλέξης Τσίπρας, ακούει προσεκτικά την ετυμηγορία της Μεγαλόχαρης για τον Τατσόπουλο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :