vorini-gr: Με Αγιασμό-αντίποινα στο Gay parade απειλεί ο Σεραφείμ Πειραιώς!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Με Αγιασμό-αντίποινα στο Gay parade απειλεί ο Σεραφείμ Πειραιώς!

Με απειλές για διενέργεια Θείας Λειτουργίας κατά τη διάρκεια του επόμενου Athens Pride, απάντησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην κίνηση διαμαρτυρίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να ανταλλάξουν φιλιά την ώρα του αγιασμού των υδάτων..


Κάλεσμα στους πιστούς να μην αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση απέναντι στην Εκκλησία, απηύθυνε ο Μητροπολίτης Πειραιώς στους πιστούς οπαδούς του, καλώντας τους να δυναμώσουν το εκκλησιαστικό αντάρτικο ενάντια σε όσους ομοφυλόφιλους επιμένουν να ζουν χωρίς να κρύβονται και να τον υπακούν.

Μάλιστα, για να εμψυχώσει το ποίμνιο, υπενθύμισε τις «μεγάλες» όπως τις χαρακτήρισε «στιγμές του αγώνα, όταν μέλη ακτιβιστικών παραθρησκευτικών οργανώσεων κατάφεραν με πολύ πιο επιθετικές παρεμβάσεις από αυτή των ομοφυλόφιλων στον Πειραιά, να ματαιώσουν παραστάσεις, να ακυρώσουν νομοσχέδια και γενικά να επιβάλλουν τη θέλησή τους στη δημόσια ζωή της χώρας.

Στα πλαίσια μάλιστα της κλιμάκωσης του αγώνα για την αναγνώριση του δικαιώματος των θρησκευόμενων, να παρεμβαίνουν δυναμικά σε ό,τι δεν εγκρίνουν, προέτρεψε το ποίμνιό του να επιτίθεται με όποιο τρόπο μπορεί, σε ζευγάρια ανεξαρτήτως φύλου, που φιλιούνται δημόσια – ή γενικά που δείχνουν χαρούμενα -  στα όρια της ενορίας του.

**Στην εικόνα o  Μητροπολίτης Πειραιώς, ευλογεί τους πιστούς πριν την επίθεση ενάντια στο μυστικό μασωνικό χαιρετισμό που οι αδαείς αποκαλούν «φιλί»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :