vorini-gr: Άλλαξε το σήμα της Ελληνικής Προεδρίας για τον Αγ. Βαλεντίνο!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Άλλαξε το σήμα της Ελληνικής Προεδρίας για τον Αγ. Βαλεντίνο!

Μήνυμα για τη Μέρα των Ερωτευμένων, σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, στέλνει η χώρα μας, αλλάζοντας μόνο για σήμερα, με εντολή Σαμαρά, το πανί στο καραβάκι του λογότυπου με μια καρδιά!..

Ένα ξεχωριστό τρόπο να υπενθυμίσει την παρουσία της αλλά και να τραβήξει το ενδιαφέρον των ευρωπαίων πολιτών, επέλεξε η χώρα μας, αναλαμβάνοντας πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία, με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.

Έτσι, με εντολή Σαμαρά, επανασχεδιάστηκε το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας, ενώ ειδική επιτροπή οργανώνει για το βράδυ ειδικό «Valentine Party», προς τιμήν του Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο έχουν προσκληθεί υψηλοί αξιωματούχοι.

Τέλος, πάντα με εντολή Σαμαρά, στάλθηκαν σοκολατάκια και αρκουδάκια σε όλους τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών χωρών, ενώ από το πρωί, το site της Ελληνικής Προεδρίας, θα δέχεται αφιερώσεις ερωτευμένων ευρωπαίων.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :