vorini-gr: Σπηλιωτόπουλος: «Θα φτιάξω γέφυρα του Brooklyn στις Τρείς Γέφυρες» (!)

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σπηλιωτόπουλος: «Θα φτιάξω γέφυρα του Brooklyn στις Τρείς Γέφυρες» (!)

Το όραμά του για μια Αθήνα που θα μπορεί άνετα να φιλοξενήσει ένα επεισόδιο του Sex and the City, μακριά από τη μιζέρια στην οποία την έχει καταδικάσει ο Γ. Καμίνης, μοιράστηκε σε συνέντευξή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος..

«Βλέπω την Αθήνα σαν μια προκλητική γυναίκα που κουνάει αισθησιακά τα οπίσθιά της για να σε απολανήσει και να σε κάνει δικό της, όπως κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ», τόνισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφερόμενος στην ερωτική σχέση που έχει με την πόλη.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη, αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς του, ότι «νοικοκύρεψε» τον Δήμο. «Αν όντως τα οικονομικά του Δήμου πηγαίνουν καλύτερα» αναρωτήθηκε, «γιατί δεν έχει φτιάξει ούτε ένα γήπεδο baseball και είναι χαρακτηριστικά απών από τους πανηγυρισμούς για τις νίκες των New York Yankees; Ε;».

Τέλος αναφέρθηκε και στο «καυτό» θέμα του τζαμιού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν θαυμάσια μέρη όπου θα μπορούσε να ανεγερθεί. Σύμφωνα με τις μελέτες του επιτελείου του, ιδανικό μέρος είναι η Ψυττάλεια που χρησιμοποιείται προς το παρόν, μόνο για τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNet/protagon

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :