vorini-gr: Μυστήριο προκαλεί παλιά selfie φωτογραφία Σαμαρά-Βενιζέλου σε νεαρή ηλικία..

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μυστήριο προκαλεί παλιά selfie φωτογραφία Σαμαρά-Βενιζέλου σε νεαρή ηλικία..

Εντύπωση έχει προκαλέσει η εμφάνιση παλαιάς selfie φωτογραφίας του πρωθυπουργού  Α.Σαμαρά με τον Ε.Βενιζέλο η οποία εκτός του ότι αποκαλύπτει την παλαιά φιλική σχέση των δύο ανδρών περιέχει και μεταφυσικά στοιχεία..

Στην φωτογραφία, που έχει και συναισθηματική αξία, φαίνονται οι δύο μικροί “φίλοι”  να τριγυρνούν  στους δρόμους της Αθήνας εκείνης εποχής αμέριμνοι όταν ήσαν σε πολύ μικρή ηλικία.

Η φωτογραφία, που έχει τραβηχθεί τον Ιούνιο του 1967 όταν ο Αντώνης ήταν δέκα επτά ετών και ο μικρός Βαγγέλης δέκα, προκαλεί το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας τόσο για την σωματική διάπλαση του Βαγγέλη που για την ηλικία του ήταν “ταύρος”, όσο και για τα χαρακτηριστικά του παρευρισκόμενου συμπαθούς τετράποδου που αν προσέξετε καλά φέρει τα χαρακτηριστικά του επίσης “συμπαθούς” σε όλους μας πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου!

Η μυστήρια φωτογραφία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος και ερευνάται από ειδικευμένο επιστημονικό team για περαιτέρω ανάλυση...για την πιστότητα της!

Συνεχής ενημέρωση... 


Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :