vorini-gr: Ήταν πέναλντι – Βουντού απ’ την κερκίδα ανέτρεψε τον Σαμαρά!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ήταν πέναλντι – Βουντού απ’ την κερκίδα ανέτρεψε τον Σαμαρά!

Ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δικαίως καταλογίστηκε το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική μας, δίνει φωτογραφία ντοκουμέντο, που τραβήχτηκε τη στιγμή της ανατροπής..

Τέλος στα κακεντρεχή σχόλια των εθνικών μειοδοτών, που προσπαθούν να «λερώσουν» τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος, δίνει φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, που «έπιασε» φίλαθλο της Ακτής Ελεφαντοστού, να μπήγει καρφίτσες σε κούκλα βουντού που φοράει τη φανέλα και έχει τα χαρακτηριστικά του Γιώργου Σαμαρά!

Όπως φαίνεται καθαρά στην εικόνα που τραβήχτηκε με κάμερα υπερυψηλής ανάλυσης, ο διαιτητής του αγώνα Κάρλος Βέρα, όχι μόνο δεν παρασύρθηκε από την αδικαιολόγητη πτώση του Γιώργου Σαμαρά αλλά είδε πολλά παραπάνω από τα προφανή.

Διότι, μπορεί ο αμυντικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Τζιβάνι Σίο, να μην ακούμπησε τον Έλληνα επιθετικό, αλλά το πόδι του Γιώργου Σαμαρά, δεν σκόνταψε τυχαία στο χορτάρι. Αιτία ήταν μια φίλαθλος των αντιπάλων, που κρατώντας ένα ομοίωμα του Σαμαρά, οδήγησε με καρφίτσες και άλλες μεθόδους μαγείας, το πόδι του σε λάθος κίνηση!

Όπως φαίνεται, όμως, ο διαιτητής αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις στην εξέδρα –υποψιασμένος ίσως και από την έφεση που δείχνουν οι αφρικανικές χώρες σε μάγια και βασκανείες– και κάνοντας χρήση τροπολογίας του κανονισμού που μιλάει για αντικανονική «αρνητική ενέργεια», καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Όπως είναι φυσικό, το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο απελευθερώνει τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι πλέον μπορούν να παληγυρίζουν χωρίς «υποσημειώσεις», ότι το πέναλντι μας το χρώσταγε το ματς γιατί παίξαμε καλύτερα ή ότι δεν έχει σημασία που δεν ήταν πέναλντι, αφού είχαμε τρία δοκάρια, άρα το δικαιούμασταν με βάση τον άγραφο ηθικό κανονισμό του ποδοσφαίρου.

***Στην εικόνα-ντοκουμέντο διακρίνεται καθαρά η φίλαθλος της Ακτής Ελεφαντοστού, με την κούκλα βουντού που έχει τα χαρακτηριστικά του Γιώργου Σαμαρά!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)




  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :