vorini-gr: Με το σύνθημα «Σου αναλογούν δύο τουρίστες» ο Σαμαράς πήρε στην πλάτη του δύο τουρίστριες!

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Με το σύνθημα «Σου αναλογούν δύο τουρίστες» ο Σαμαράς πήρε στην πλάτη του δύο τουρίστριες!

Θέλοντας  να μας βάλει στο νόημα πως «ο τουρισμός θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια, δηλαδή δύο τουρίστες για κάθε Έλληνα» πέρα από τα λόγια ο Σαμαράς το έκανε και πράξη..


Ο πρωθυπουργός  με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας, παρουσίασε τη νέα εκδοχή της θεωρίας του «success story»

«Μπορεί να πέθανε μια τετραπληγική γυναίκα επειδή της έκοψαν το ρεύμα και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη, αλλά τα νησιά βουλιάζουν από κόσμο και πρέπει όλοι να το ζήσουμε με τη φαντασία μας, γιατί στον καθέναν από εμάς αναλογούν όχι ένας, αλλά δύο τουρίστες» είπε.

Βγαίνοντας αφού χαιρέτισε στο δρόμο διερχόμενους τουρίστες από την Κίνα (φωτο) πήρε "καλικούτσα" δύο Κινέζες τουρίστριες θέλοντας να περάσει το σύνθημα στον αδαή Έλληνα πολίτη και να του υποδείξει να πράξει το ίδιο!

**Στην αρχική εικόνα άνω ο κος Σαμαράς την ώρα που παίρνει στους ώμους του τις δύο τουρίστριες οι οποίες περιχαρείς κυματίζουν τις σημαίες Ελλάδος και Κίνας σε ένδειξη κατανόησης και φιλίας .ενώ περαστικό συμπαθές τετράποδο χαμογελά ευτυχισμένο διότι στο μέλλον θα απαλλάσσεται να μεταφέρει τουρίστες στα ελληνικά νησιά. Το έργο τους θα το αναλάβουν "φιλότιμοι"  έλληνες πολίτες!


Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

  
  




Δεν υπάρχουν σχόλια :