Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Σαμαράς και Βενιζέλος ανακήρυξαν τους εαυτούς τους «Απομνημονιοποιημένη Ζώνη»!

Έντονη ήταν η αντίδραση των δύο κυβερνητικών εταίρων στα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, που διέψευσαν τις αναγγελίες τους για έξοδο από το μνημόνιο και για αλλαγή της σχέσης με το ΔΝΤ..


Σε μια δυναμική κίνηση αναίρεσης της πραγματικότητας, εφόσον αυτή δεν συνέπεσε με τις πρόσφατες ανακοινώσεις τους, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εμφανίστηκαν μετά από την προγραμματισμένη έκτακτη συνάντησή τους, περικυκλωμένοι από ένα συρματόπλεγμα!

Έτσι, στο εξής, στον χώρο που ορίζεται από την αυτοπερίφραξη, δεν θα έχουν καμία ισχύ, οι ανταποκρίσεις από το πρόσφατο Eurogroup, αλλά θα ισχύουν κανονικά οι προηγούμενες δηλώσεις που διαβεβαίωναν ότι «τελειώνει το Μνημόνιο».  

Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, η πράξη αυτή, που θυμίζει τις εποχές των αποπυρηνικοποιημένων ζωνών στους Δήμους, αποτελεί ζωντανό κομμάτι του πολιτικού μας πολιτισμού, με ρίζες στη μεγάλη εθνική παράδοση του «αυτοπαραμυθιάσματος», αφού στην πραγματικότητα «το μνημόνιο τελείωσε στην καρδιά μας»

Στη φωτογραφία ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς, παίρνουν τις αποστάσεις τους από την πραγματικότητα, που υπονομεύει την έξοδο από το μνημόνιο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
Δημοσίευση σχολίου