vorini-gr: Υπό τους ήχους του «Eye of the tiger» θα εισέρχεται στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Υπό τους ήχους του «Eye of the tiger» θα εισέρχεται στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

H τάξη και η κόσμια συμπεριφορά μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου φαίνεται πως αποτελούν ακόμη μια βασική προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α...

Ακριβώς για τον λόγο αυτό άλλωστε, ορίστηκε ως νέα πρόεδρος της Βουλής μια, αν μη τι άλλο, επιβλητική παρουσία, η οποία  δεν είναι άλλη από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η δυναμική πολιτικός έχει αποδείξει με τις μέχρι τώρα παρουσίες της στα δημοσιογραφικά πάνελ πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο έργο. Ωστόσο, για την εγγύηση της επίτευξης της ηρεμίας στην αίθουσα, η νέα πρόεδρος της Βουλής έχει ήδη στο μυαλό της ένα σύνολο αλλαγών.

Έτσι, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα εισέρχεται στην αίθουσα υπό τους ήχους του «Eye Of The Tiger» κι έπειτα από μια σύντομη περιπλάνηση στο χώρο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοιτάζει επίμονα με το γνωστό της ύφος τους ανήσυχους βουλευτές, θα κάθεται στη θέση του προέδρου. Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα πρόεδρος έχει ήδη παραγγείλει, για λόγους επιβολής, μια ρέπλικα του θρόνου στον οποίο κάθεται η Αντζελίνα Τζολί στην τελευταία της ταινία «Maleficent», μιας και η κυρία Κωνσταντοπούλου δηλώνει φανατική οπαδός της κακιάς βασίλισσας του παραμυθιού. 

Παράλληλα, με δικά της έξοδα, η κυρία Κωνσταντοπούλου σκοπεύει να αντικαταστήσει και το υπάρχον κουδουνάκι που μέχρι πρότινος χρησιμοποιείτο για να επιβληθεί η τάξη. Για το λόγο αυτό μάλιστα, έχει προβεί στη παραγγελία ενός ειδικού σφυριού φτιαγμένου από υλικό προερχόμενο αποκλειστικά από χωριό του Νεπάλ, το οποίο και προκαλεί εκκωφαντικό θόρυβο.

Τέλος, ιδιαίτερα αποδοτική φαίνεται πως θα είναι και μια μικρή προσθήκη στα έδρανα των βουλευτών. Η προσθήκη αυτή, όπως δηλώνει η κυρία Κωνσταντοπούλου, είναι εμπνευσμένη από τον δημοφιλή τρόπο εκπαίδευσης των σκύλων, τους οποίους και ψεκάζουν όταν δεν επιδεικνύουν την πρέπουσα συμπεριφορά. Έτσι, κατόπιν υπόδειξής της, μέσω ειδικών διακοπτών που θα τοποθετηθούν μπροστά της, θα έχει τη δυνατότητα να τιμωρεί όποιον βουλευτή εκείνη κρίνει, ψεκάζοντάς τον με citronella, κάτι που θα του προκαλεί ένα δυσάρεστο συναίσθημα οδηγώντας στη συνέτισή του.

Οι αλλαγές που σχεδιάζει η 38χρονη πολιτικός και οι οποίες θα μπουν σε ισχύ μόλις ολοκληρωθεί η διαμόρφωση της αίθουσας, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Έλληνες πολίτες ενώ ήδη κάποιοι από τους βουλευτές εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τις καινοτομίες αυτές, εξετάζοντας την πιθανότητα να είναι αλλεργικοί στη citronella

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει,.αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ).






κείμενο το κουλούρι-επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini 

Δεν υπάρχουν σχόλια :