vorini-gr: Καμουφλαρισμένα εμφανίστηκαν τα τεχνικά κλιμάκια στα υπουργεία

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Καμουφλαρισμένα εμφανίστηκαν τα τεχνικά κλιμάκια στα υπουργεία


Ντυμένοι σαν χαμηλή μεσογειακή βλάστηση, προκειμένου να μη δίνουν στόχο και να περάσουν απαρατήρητοι, επισκέπτονται οι εκπρόσωποι των δανειστών τα υπουργεία και τις κρατικές υπηρεσίες, για να κάνουν έλεγχο...

Η αλλαγή είναι οφθαλμοφανής: Εκεί που τα προηγούμενα χρόνια, οι εκπρόσωποι των θεσμών έμπαιναν στα υπουργεία χωρίς την παραμικρή προφύλαξη, εκθέτοντας την κυβέρνηση στα μάτια των πιστών, λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψιν τους τα προσχήματα και φροντίζουν να μην την εκθέσουν!

Έτσι, το κλιμάκιο των ελεγκτών που βρίσκεται στην Αθήνα, προτιμάει να εγκαταλείψει τα κοστούμια και να μεταμφιεστεί είτε σε θάμνο, είτε σε μικρό διακοσμητικό φυτό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι σέβεται τα συναισθήματα της κυβέρνησης αλλά και των πολιτών, που δεν τους νοιάζει τι συμβαίνει, αρκεί να μη φαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κύκλους του υπουργείου Οικονομίας, κυβέρνηση και δανειστές, κατέληξαν στη λύση του καμουφλάζ, όταν απορρίφθηκε η πρόταση της ελληνικής πλευράς, τα τεχνικά κλιμάκια να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο αποχέτευσης της Αθήνας για τις μετακινήσεις τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :