vorini-gr: Έληξε η απεργία πείνας του Σ.Θεοδωράκη σε συμπαράσταση του Λ. Μπόμπολα

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Έληξε η απεργία πείνας του Σ.Θεοδωράκη σε συμπαράσταση του Λ. Μπόμπολα

Απεργία πείνας σε ένδειξη συμπαράστασης στον επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα είχε αρχίσει από το πρωί ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης...

Ως γνωστόν ο Λεωνίδας Μπόμπολας συνελήφθη ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) σε βαθμό κακουργήματος.

Άμεσα ο Σταύρος έτρεξε να κάνει δηλώσεις :

«Σαν έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης στο κύριο Μπόμπολα απεφάσισα να κατέβω σε απεργία πείνας μακράς διαρκείας μέχρι της δικαίωσης του αγαπητού Λεωνίδα...

«Μόλις οι Συριζαίοι βλέπουν τα ζόρια "απαγάγουν" στην κυριολεξία τους "έντιμους" επιχειρηματίες που τυχαίνει να χρωστάνε κάτι ψιλά στην εφορία..

 «Καλώ τα media και ειδικά τη φίλη μου Όλγα Τρέμη και τον αγαπητό Γιάννη Πρετεντέρη να απευθύνουν αγωνιστικό χαιρετισμό-παρέμβαση στο δελτίο των 20:00 στο MEGA..

Ωστόσο ελεύθερος αφέθηκε αργότερα ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας καταβάλοντας το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η βασική οφειλή η οποία λόγω των προσαυξήσεων είχε ανέλθει στα 4,1 εκατ. ευρώ.

«Ευτυχώς η δικαιοσύνη απεφάνθη με σύνεση για έναν μεγάλο "Εθνικό ευεργέτη»,...είπε και έληξε την απεργία του ευθύς αμέσως..!!

*Στην εικόνα, που φροντίσαμε να έχουμε εμείς πρώτοι στα χέρια μας, ο Σταύρος λιμοκτονεί για χάρη του επιχειρηματία "ευεργέτη" έστω και για λίγες ώρες!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini

επεξεργασμένες εικόνες takis Vorini/April-2015




Δεν υπάρχουν σχόλια :