vorini-gr: Σε «καφενείο» μετέτρεψε το ντιμπέιτ ο "ανοιχτός σε όλα" Β. Μεϊμαράκης

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Σε «καφενείο» μετέτρεψε το ντιμπέιτ ο "ανοιχτός σε όλα" Β. Μεϊμαράκης

Το είδαμε και αυτό. Τον «υπηρεσιακό» αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, να μετατρέπει σε… καφενείο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, θέλοντας με προφανή στόχο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο, να σηκώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τρόπο… καφενειακό, στην προσπάθειά του να αλιεύσει ψηφοφόρους...


Μόνο που αυτή η καφενειακή συμπεριφορά του κ. Μεϊμαράκη, διορισμένου και όχι εκλεγμένου αντικαταστάτη του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, απορρίπτεται κατηγορηματικά από τον ελληνικό λαό. 

Και απορρίπτεται καθώς η αποφυγή του να πάρει θέση για μια υπόθεση που τον αφορά, δίνοντας πειστικές απαντήσεις, όπως η μεταβίβαση στη βουλή του φακέλου των υποβρυχίων, ήταν φανερό πως προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του. 

Και οι Έλληνες τηλεθεατές παρακολούθησαν για πέντε περίπου λεπτά τον «αρχηγό» της Νέας Δημοκρατίας να κάνει «μπάχαλο» το ντιμπέιτ, μη σεβόμενος κανέναν απολύτως κανονισμό, θέλοντας -πάση θυσία- να «ταπεινώσει» επικοινωνιακά τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

Δεν του βγήκε και έχασε την ψυχραιμία του εκστομίζοντας διάφορα για το παρελθόν. Με κοκορομαχίες και καφενειακές αντιδράσεις δεν πρόκειται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να «θολώσει» τα νερά και να προκαλέσει… αμνησία στους Έλληνες ψηφοφόρους.

επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini/Sept-2015


surce

Δεν υπάρχουν σχόλια :