vorini-gr: Μένιος Φουρθιώτης - A Star is Born

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μένιος Φουρθιώτης - A Star is Born

Μετά τον «διαπλανητικό» και «τιτανομέγιστο» Μπογδάνο του "αμερόληπτου" καναλιού ΣΚΑΙ, ένα νέο Αστέρι του πολιτικού ρεπορτάζ γεννιέται! Ο Μένιος Φουρθιώτης!..

Ναι είναι γεγονός!
Μετά τις ενασχολήσεις του με τα προσωπικά θέματα των αστέρων της show biz αλλά και τις καθημερινές διαφημιστικές προτάσεις για υαλουρονικά σκευάσματα και κρέμες  αναζωογόνησης ο Μένιος κάνει ίσως αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Τώρα μετουσιώνεται σε ένα νέο Μπογδάνο, έναν Πορτοσάλτε έναν Χατζηνικολάου πέφτοντας  στα… σκληρά ενημερωτικά θέματα της επικαιρότητας.

Και ο Φουρθιώτης στη μάχη για τις τηλεοπτικές άδειες

Προχθές, ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ των «ζωντανών» συνδέσεων στο τηλεφωνικό κέντρο γνωστής εταιρίας που πουλάει αναζωογονητικά προϊόντα για την ανάπλαση του προσώπου, φιλοξένησε στο στούντιο της εκπομπής του πολιτικά πρόσωπα για το θέμα των ημερών (τηλεοπτικές άδειες). Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης

Χθες, ο έγκριτος παρουσιαστής, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, στο στίβο της μαχητικής δημοσιογραφίας, φιλοξενώντας τον πρόεδρο του ΕΣΡ της Κύπρου. Όπως προανήγγειλε ο κ. Φουρθιώτης, θα επιχειρήσει να συνομιλήσει και με άλλους επικεφαλής ανεξάρτητων αρχών εκτός Ελλάδας, προκειμένου να καταδείξει ότι είναι λάθος οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δεν ξέρουμε πόσο χαρούμενα είναι τα αφεντικά των συστημικών μίντια, που βγαίνει αυτοβούλως μπροστάρης στον αγώνα τους ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά σίγουρα δεν νομίζουμε πως η ιδιοσυγκρασία δύο συγκεκριμένων κυριών της tv, όπως η Όλγα Τρέμη και η Σία Κοσιώνη, αντέχει τέτοιους παραλληλισμούς.

Φαντάζεστε στο μακιγιάζ Φουρθιώτη με Κοσιώνη ή Τρέμη, λίγο πριν βγουν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ή του MEGA;

Δεν υπάρχουν σχόλια :