Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά δίπλα στους Τραμπ, ανέβασε ο Βαλάντης!


Ισως μεσολάβησε ο ξάδερφός του που είναι βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Ισως το κατάφερε μόνος του. Πάντως ο έλληνας τραγουδιστής ανέβασε ενθουσιασμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πόζα δίπλα στο νέο προεδρικό ζεύγος..

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα πάνω στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ που στάθηκαν μπροστά στο άγαλμα το Αβραάμ Λίνκολν. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πρωτοφανή. Ομως αυτό δεν εμπόδισε τον έλληνα τραγουδιστή να φτάσει μέχρι το προεδρικό ζεύγος για μια ακόμα αναμνηστική φωτογραφία από την ορκωμοσία που την μοιράστηκε κι αυτή με τους φίλους του στο Facebook…

Το σερί των φωτογραφιών με τις ενθουσιώδεις λεζάντες από την Ουάσιγκτον που ανέβαζε από το πρωί ο Βαλάντης έφθασε στο ζενίθ λίγο πριν από την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί τότε βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοπροσώπως!

Μάλιστα ο έλληνας σταρ -ο μόνος από την χώρα μας που πλησίασε τόσο κοντά τον αμερικανό πρόεδρο- δεν πήγε με άδεια χέρια. Φρόντισε να δώσει καλή εικόνα για τους Ελληνες: κρατούσε ένα κουτί τουλουμπάκια που πρόσφερε στον Ντόναλντ Τραμπ και στην σύζυγό του «για το καλό» όπως είπε…

Στη συνέχεια αφού κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ και την Μελάνια να τον επισκεφθούν στο κέντρο που τραγουδάει απομακρύνθηκε πανηγυρίζοντας διακριτικά και ανέβασε την φωτογραφία με το σχόλιο «Τον έχουμε γατάκιαααααα»!

*Photo: Με το χαμόγελο της επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ο Βαλάντης προκαλεί έκπληξη σε όλο τον πλανήτη με την επιμονή του (Digital Artwork: Moufanet)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύουν, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
---------------------------------------------------------------------

ΣΗΜ: Παρά ταύτα ο Βαλάντης ήταν στο Καπιτώλιο..με τον εξάδελφο!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στιςΔεν υπάρχουν σχόλια :