vorini-gr: Τάκης Σπυριδάκης: Ο τελευταίος καφές του με τον Ρένο Χαραλαμπίδη (βίντεο)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τάκης Σπυριδάκης: Ο τελευταίος καφές του με τον Ρένο Χαραλαμπίδη (βίντεο)

Το επτάλεπτο βίντεο γυρίστηκε πριν από δυο χρόνια, και μίλησε στον Ρένο Χαραλαμπίδη για τη καριέρα του, την προσωπική του ζωή και για το πώς θα ήθελε να είναι ο τελευταίος του καφές...

Το ραντεβού του Τάκη Σπυριδάκη με τον Ρένο Χαραλαμπίδη είχε δοθεί στη Πλάκα. Ο ηθοποιός έφτασε στο σημείο με τη μηχανή του. Οι δυο τους ήπιαν καφέ και μίλησαν χαλαρά μπροστά στη κάμερα.

Στο επτάλεπτο βίντεο που γυρίστηκε πριν από δυο χρόνια αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον Τάκη Σπυριδάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου σκορπίζοντας θλίψη.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Ρένο Χαραλαμπίδη για τη καριέρα του, την προσωπική του ζωή και για το πώς θα ήθελε να είναι ο τελευταίος του καφές.

Για τον καφέ που θα ονειρευόταν, ανέφερε: 

«Με τους γονείς μου δεν ζήσαμε κάποια πράγματα, δεν προλάβαμε. Υπάρχει ένα υπέροχο καφενείο στην Αίγινα κάτω από το Δημαρχείο, που πήγαινε ο πατέρας μου. Εν πάσει περιπτώσει, θα’ θελα να έπινα ένα καφέ μαζί τους και να μην μιλήσουμε για τίποτε, για το έγινε, τι συνέβη... Να λέγαμε για τον καιρό, για τα μανάβικα που είναι απέναντι... Ε, αυτόν το καφέ δεν θα τον πιώ ποτέ».

Αναφορικά για τον τελευταίο του καφέ είχε πει: 

«Συνήθως τον τελευταίο καφέ τον πίνουν άλλοι για σένα κι εσύ ή είσαι εκεί γιατί είσαι αόρατος ή γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Κανείς δεν ξέρει και δεν θα μάθει ποτέ τι συμβαίνει αυτή την στιγμή. Αλλά ο τελευταίος καφές θα ήθελα να είναι όπως άρχισε, με μια πρόταση σε κάποια κοπέλα που πια μεγάλωσε από το χρόνο, απελευθερωμένος από τις ερωτικές επιθυμίες και θα συνοψιζόταν σε έξι λέξεις: "Θα θέλατε να πιείτε έναν καφέ μαζί μου;"».

Στο ερώτημα αν κάποιος καφές του είχε μείνει αξέχαστος, ο Τάκης Σπυριδάκης θυμήθηκε την εποχή που βρισκόταν στο Ωδείο. Τότε, διαπίστωσε πως δεν του άρεσε το πιάνο αλλά βρήκε την ευκαιρία να προτείνει στην καθηγήτρια, τη Μαρία, να πάνε για καφέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια :