vorini-gr: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ιερέων που μετακινούσε εκκλησίες γεμάτες ηλικιωμένους για να μην εντοπίζονται

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ιερέων που μετακινούσε εκκλησίες γεμάτες ηλικιωμένους για να μην εντοπίζονται

Στην εξάρθρωση κυκλώματος ιερέων που μετακινούσαν εκκλησίες γεμάτες ηλικιωμένους προκειμένου να συνεχίζουν την πραγματοποίηση λειτουργιών και να μην εντοπίζονται από τις αρχές, προχώρησε σήμερα η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα μητροπολιτών που είναι αντίθετη στα μέτρα της κυβέρνησης είχε νοικιάσει φορτηγά με τα οποία μετακινούσε εκκλησίες σε όλη τη χώρα, προκειμένου να μην είναι δυνατός ο έλεγχος εφαρμογής των μέτρων για τις λειτουργίες στις εκκλησίες και την προσέλευση πιστών.

Η υπόθεση ήρθε τυχαία στην αντίληψη της αστυνομίας όταν σταμάτησε ένα από τα φορτηγά για έλεγχο ρουτίνας και διαπίστωσε ότι μετέφερε εκκλησία μέσα στην οποία βρίσκονταν πολλοί πιστοί οι οποίοι, αιφνιδιασμένοι, έμειναν με το χέρι μετέωρο την ώρα του σταυροκοπήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ιερείς που οδηγούσαν τα φορτηγά σταματούσαν σε προκαθορισμένα σημεία στα οποία περίμεναν ηλικιωμένοι, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάζονταν στην εκκλησία και παρακολουθούσαν εν κινήσει την λειτουργία από άλλο ιερέα που βρισκόταν μέσα.

Πολλοί κάτοικοι των περιοχών όπου βρίσκονταν οι εκκλησίες παραδέχτηκαν ότι τους παραξένευε το γεγονός ότι οι εκκλησίες εξαφανίζονταν και επανεμφανίζονταν σε άλλο σημείο, ωστόσο θεωρούσαν ότι πρόκειται για κάποιο θαύμα όπως με τα ψάρια και τους άρτους, το νερό και το κρασί, τον αγιασμό και τον κορωνοϊό.



tovatraxi.com

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΛΑΣΑ!!!!!!!