vorini-gr: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973-2010

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973-2010

click image to view full-size

Άρχισαν χοές Δευτέρα, οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 κατά της Χούντας. Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα είναι ανοιχτές από τις 9.30 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. , ενώ την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία......

Στη διάρκεια του τριημέρου, η Αθήνα θα βρίσκεται σε κλοιό περίπου 7.000 αστυνομικών, με την περιφρούρηση να κορυφώνεται την ημέρα της πορείας.

Στο κτίριο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων, η Σύγκλητος του Ιδρύματος θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, από σήμερα έως και την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου.

Ολοκληρώθηκαν στο μεταξύ, οι απαραίτητες προεργασίες και συνεδριάσεις για τον ενωτικό εορτασμό της επετείου, την περιφρούρηση των εκδηλώσεων αλλά και των ιδρυμάτων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

Διακριτική παρουσία της Αστυνομίας ζητούν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων, καθώς οι φετινές εκδηλώσεις που έχουν ως επίκεντρο το πλαίσιο των προτάσεων του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συναντούν την έντονη αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια :