Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ντυμένος πιλότος εμφανίστηκε ο Βενιζέλος για να στηρίξει το spot του ΠΑΣΟΚ

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το μήνυμα της τηλεοπτικής διαφήμισης του κόμματός του, σύμφωνα με το οποίο, μόνο όσοι έχουν πείρα πρέπει να πετάνε αεροπλάνα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε προεκλογική ομιλία φορώντας κράνος έμπειρου πιλότου..

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στηλίτευσε για μια ακόμα φορά τους νέους πιλότους, τονίζοντας ότι πρέπει να τους απαγορευθεί να μπαίνουν στο επάγγελμα και ότι μόνο βετεράνοι θα πρέπει να επιτρέπεται να πιλοτάρουν αεροπλάνα.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον έμπειρο πιλότο του πρωθυπουργικού αεροπλάνου, τονίζοντας ότι γι’ αυτό το λόγο το προτιμούσε για τις καλοκαιρινές μετακινήσεις του, ενώ προέβλεψε ότι αν αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας, θα αναγκάζεται να πετάει με τα αεροπλάνα της γραμμής, που ποιος ξέρει τι πιλότους χρησιμοποιούν.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η αποστροφή της ομιλίας του, όπου αναφέρθηκε στη μεγάλη παράδοση του ΠΑΣΟΚ με τα αεροπλάνα, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Δήμητρα Λιάνη, που υπήρξε μια έμπειρη αεροσυνοδός.

Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου έληξε με κινηματογραφικά αποσπάσματα από συντριβές αεροπλάνων, τα οποία πιλοτάριζαν αποκλειστικά νέοι και άπειροι πιλότοι, ενώ στο τέλος, εμφανίστηκε δίκην happening και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ντυμένος ως συνοδός αέρος.

Στην εικόνα ο Ευάγελος Βενιζέλος, δείχνει ποιος είναι ο μόνος αρμόδιος να πιλοτάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο...

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Δημοσίευση σχολίου