vorini-gr: Προδοσίαχ: Η Τρόικα θα παρελάσει για την 28η Οκτωβρίου;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Προδοσίαχ: Η Τρόικα θα παρελάσει για την 28η Οκτωβρίου;


Σε νέα, ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, προχώρησαν οι επικεφαλείς των σύγχρονων δυνάμεων κατοχής, στη χώρα μας:..

Εκτός από τον έλεγχο στα οικονομικά μας, πλέον ζητούν να αρπάξουν και στο πιο πολύτιμο κομμάτι της «εθνικής μας περιουσίας»: Το ένδοξο παρελθόν μας!..

Προφανώς έτσι ολοκληρώνεται το σχέδιο παράδοσης της χώρας που ήρθε να εκτελέσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αφού όπως φαίνεται, μαζί με τα πλούσια κοιτάσματα του υπεδάφους μας, στη... συμφωνία ήταν να παραδώσει και τις δοξασμένες σελίδες της Ιστορίας μας.

Αδιάψευστος μάρτυρας για τη νέα προδοσία, οι φωτογραφία που δημοσιεύεται σήμερα σε γνωστό αντιστασιακό blog και δείχνει τους κατακτητές να φοράνε την ιερή στολή και την περικεφαλαία του Σπαρτιάτη Λεωνίδα, να προχωρούν με βηματισμό!

Μάλιστα ο πατριώτης blogger που με κίνδυνο της ζωής του τράβηξε τη φωτογραφία του Πολ Τόμσεν και των άλλων, σημειώνει ότι επίτηδες φορούσαν περικεφαλαίες για να μην αναγνωρίζονται!

Μεγαλύτερη απόδειξη δε, για την ακρίβεια της σημερινής συγκλονιστικής αποκάλυψης, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να την αποδεικνύει.
Πράγμα που δείχνει ότι έχουν φροντίσει να καλύψουν τα ίχνη τους με προσοχή.

Τέλος να σημειώσουμε πως η αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα είναι πολύ πιο συγκλονιστική από την αποκάλυψη κάποιων «άλλων» blogs που ισχυρίζονται ότι η Τρόικα, ετοιμάζει «Γιορτές Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων» όπως η χούντα για να μας δελεάσει και να κερδίσει την συμπάθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :