vorini-gr: Αναχωρεί από την Κύπρο " Ενα καράβι για τη Γάζα "

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Αναχωρεί από την Κύπρο " Ενα καράβι για τη Γάζα "

Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» σε συνεργασία με εθελοντές σχεδίασαν και κατασκεύασαν τον δικτυακό τόπο «Ψηφιακό Καράβι»...

Πρόκειται για ένα ψηφιακό ημερολόγιο της ελληνικής αποστολής που μεταφέρει φαρμακευτικό - ιατρικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γάζας.

Το Ισραήλ απαγορεύει την ανοικοδόμηση σπιτιών και δημόσιων κτιρίων. Η ελληνική αποστολή επιχειρεί νασπάσει την απαγόρευση.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχει και η ΜΚΟ «Μηχανικοί Γης» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το ψηφιακό ημερόλογιο παρέχει Live Streaming, σύνδεση με την σελίδα ειδήσεων στο Facebook, στο Twitter και chat. Μάλιστα, η πλατφόρμα Blogger που είναι σχεδιασμένος ο δικτυακός τόπος παρέχει την δυνατότητα σχολιασμού από τους χρήστες που την επισκέπτονται.

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το στίγμα του καραβιού μέσω Google Maps καθώς θα παρέχονται περισσότερες πληροφορίες κατά την
διάρκεια του ταξιδιού.

Συμπεριλαμβάνονται βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες, από τις εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας και τιςεξελίξεις του ταξιδιού.

Αλλα 8 πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια και οικοδομικά υλικά θα αποπλεύσουν αυτή την εβδομάδα για τηναποκλεισμένη Γάζα.

Περισσότερες πληροφορίες:
Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» σε συνεργασία με εθελοντές σχεδίασαν και κατασκεύασαν τον δικτυακό τόπο «Ψηφιακό Καράβι».

Ο τόπος αυτός είναι ένα ψηφιακό ημερολόγιο της ελληνικής αποστολής που μεταφέρει φαρμακευτικό - ιατρικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γάζας.

Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια :