vorini-gr: Ο Αντρέα Μποτσέλι στο Ηρώδειο

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αντρέα Μποτσέλι στο Ηρώδειο


Ο Αντρέα Μποτσέλι παρουσιάζει ένα πρόγραµµα µε κοµµάτια τόσο από την κλασική όπερα όσο και από τη σύγχρονη ποπ, στη συναυλία του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πεζόδροµος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τηλ. 210-3241.807) απόψε στις 21.00 (πληροφορίες για εισιτήρια στο τηλ.210-3362.888)...

Ο κορυφαίος ιταλός τενόρος είναι προσκεκληµένος του Ιδρύµατος Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, υπέρ του οποίου θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας....

Η παγκόσµια αναγνώριση της ποιότητας της φωνής του τον έχει εντάξει ανάµεσα στους καλλιτέχνες - θρύλους µε τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων διεθνώς και µε το δικό του Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Ηollywood. Κατά την έναρξη της συναυλίας, θα ακουστεί για πρώτη φορά το γραµµένο ειδικά για το Ιδρυµα τραγούδι µε τίτλο «For a new sun».

Στη συναυλία συµµετέχουν η διεθνούς φήµης ελληνίδα υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου, µαζί µε την Εθνική Συµφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Μαρτσέλο Ρότα. «Είµαι περήφανος που µπορώ µε το έργο µου να συνεχίζω να προσφέρω», είπε χθες στην Αθήνα ο διάσηµος τενόρος. Ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε «τιµή» το ότι η συγκεκριµένη συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου του.

Ζήτησε από τον Αντρέα Μποτσέλι να νιώσει το Ηρώδειο σαν το σπίτι του και τον ευχαρίστησε για την τεράστια κοινωνική του προσφορά. «Στη δύσκολη συγκυρία, η συναυλία αποτελεί µήνυµα ελπίδας, καθώς στα σχέδια του Ιδρύµατος είναι να καλύπτονται όλα τα έξοδα διαγνωστικού ελέγχου του µαστού», είπε η πρόεδρος του Ιδρύµατος, Ασπασία Λεβέντη.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :