vorini-gr: Πλήρωσαν για την «Τζούλια»

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πλήρωσαν για την «Τζούλια»


Σε νέο μπαράζ προστίμων με αφορμή την προβολή θεμάτων σχετικών με την Τζ. Αλεξανδράτου, προχώρησε χθες το ΕΣΡ...


Ειδικότερα η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ στο Star για παραβίαση διατάξεων περί προστασίας ανηλίκων, κατά τη διάρκεια προβολής συνέντευξης της Τζούλιας Αλεξανδράτου με πλάνα από ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ αυτή τη φορά κατά την προβολή θέματος για το ίδιο πρόσωπο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού ......


Πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ επεβλήθη και στη ΝΕΤ για παρουσίαση οργάνων σεξουαλικής διέγερσης, από την εκπομπή Πρωινή Γραμμή (προβολή ακατάλληλου περιεχομένου χωρίς σήμανση και παραβίαση των διατάξεων για τους ανηλίκους), την περίοδο που την παρουσίασή της είχαν οι κ. Β. Λυριντζής και Δ. Οικονόμου.

Πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ για παραβίαση των διατάξεων περί προστασίας ανηλίκων καταλογίστηκε και στον Alpha για τις εκπομπές Κους Κους και Δέστε τους, με αφορμή παρουσίαση ρεπορτάζ για την κα Αλεξανδράτου.

Επίσης χθες δεν έλειψαν οι κυρώσεις για θέματα που αφορούν στη διαφημιστική προβολή, αφού επιβλήθηκε σύσταση στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση της εταιρείας Cosmote (προβλήθηκε διαφήμιση μέσα σε άλλη διαφήμιση).

Με σύσταση τιμωρήθηκε και το Alter για την εκπομπή Ζούγκλα κατά την προβολή του θέματος για τον υπουργό Ν. Σηφουνάκη και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο στις 22.04.2010, μετά από σχετική καταγγελία του ιδίου του υπουργού.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια :