vorini-gr: Απόψε η συναυλία των U2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ.!!

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε η συναυλία των U2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ.!!


Η μεγάλη ημέρα έφτασε... Ένα χρόνο μετά την είδηση ότι οι διάσημοι Ιρλανδοί θα έρθουν στη χώρα μας (δεκατρία χρόνια μετά την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη), οι θαυμαστές τους περίμεναν υπομονετικά αυτή τη στιγμή. Όλοι θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για την πρώτη συναυλία των U2 στην Αθήνα....


Με παλιές και καινούργιες επιτυχίες στις βαλίτσες τους, ο Μπόνο και η παρέα του έχουν ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει εντυπωσιάσει, όπου κι αν έχει παρουσιαστεί.......

Η συναυλία της Αθήνας εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας «360 μοίρες» -τίτλο που πήρε από το σκηνικό που στήνεται σε κάθε σταθμό του συγκροτήματος, παρέχοντας άριστη ορατότητα απ' όλες τις πλευρές του σταδίου: ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:15 με τους, επίσης Ιρλανδούς, Snow Patrol. Λίγο μετά το ΟΑΚΑ θα πάρει «φωτιά»...

Υπενθυμίζουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην ενίσχυση των δρομολογίων.

Συγκεκριμένα, από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης κάθε πέντε λεπτά.

Επίσης, δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού, και τέρμα στην πλατεία Συντάγματος με συχνότητα δρομολογίων περίπου κάθε 3 λεπτά.

Ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 της ΑΜΕΛ μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά και τέλος, θα ενισχυθεί η γραμμή 3 ανάλογα με την επιβατική κίνηση, που θα παρουσιαστεί.

Πληροφορίες για διαθέσιμα εισιτήρια στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210-3608366).
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια :