vorini-gr: ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ.....(+video)

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ.....(+video)

...ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..!!


Με την ευκαιρία των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης για το Πολυτεχνείο θέλω να θυμίσω σε όλους πως το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και σε καμία πολιτική παράταξη.
Είναι παρακαταθήκη του Ελληνικού λαού από όλους εκείνους που συμμετείχαν στην ιστορική εξέγερση ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών εκείνης της εποχής....


Πολλές φορές στο παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να σπιλώσουν την μνήμη του και να διαστρεβλώσουν τον ιστορικό του χαρακτήρα. Οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό

Το Πολυτεχνείο πρέπει να είναι πάντα το σύμβολο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και του ΑΓΩΝΑ των ελευθέρων ανθρώπων κάθε εποχής που ζητούν ένα καλύτερο "αύριο" για αυτούς και τα παιδιά τους.

Σε όσους έζησαν από κοντά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου όπως τα έζησα και εγώ τους καλώ με σύνεση και σεβασμό προς την Ιστορία να εξηγήσουν στα νέα παιδιά με ειλικρίνεια το ρόλο που έπαιξε το Πολυτεχνείο για την ανατροπή της χούντας του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου και τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστησαν οι αντιφρονούντες εκείνης της εποχής.

Επίσης διαβάζω (ΕΔΩμε μεγάλη μου χαρά ότι η αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου, Τόνια Μοροπούλου
ζητά να επιστρέψει η φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ την ιστορική σημαία του Πολυτεχνείου η οποία (ΠΑΣΠ) κάθε χρόνο την κρατά ως επικεφαλής στην πορεία.
"Η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου δεν ανήκει σε κανέναν. Ανήκει στο Πολυτεχνείο"....!!


ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :