vorini-gr: Γιουχάρισμα παντού..!! (+video)

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Γιουχάρισμα παντού..!! (+video)


Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος αρχίζει να τα "παίρνει στο κρανίο" με τις δηλώσεις του Πάγκαλου αλλά και άλλων υπουργών της κυβέρνησης (βλέπε εδώ Τζάγκρη) που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και δεν ξέρουν πραγματικά τι ξεστομίζουν απέναντι σε έναν λαό που έως τώρα τους σεβάστηκε υπομονετικά, μέχρι βλακείας θα έλεγα, ενώ ταυτόχρονα δέχεται απανωτά τα κτυπήματα της Τρόικας...

Κανένας υπουργός η και ο πρωθυπουργός ακόμα δεν προσπαθεί να βάλει φίμωτρο στις δηλώσεις αυτών των ανθρώπων που θέλουν να λέγονται εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού.
Αλλά τα άκουσε και αυτός στο Βερολίνο (εδώ) και μυαλό δεν βάζει.

Αντίθετα τους ενθαρρύνονται και υπεραμύνονται των απόψεων τους μεταξύ τους κατά το "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" ανοίγοντας έτσι ανοιχτό πόλεμο με τον πολίτη που δικαιολογημένα τους γιουχάρει και τους αποδοκιμάζει (βλέπε εδώ τον Πάγκαλο).

Και βέβαια στο χορό μπαίνουν και τα γνωστά "δημοσιογραφικά παπαγαλάκια" που από την θέση του βολεμένου κάνουν συνεχή πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν από εκπομπές και δελτία ειδήσεων, προκειμένου να πείσουν το λαό για τους «μονοδρόμους» της κυβέρνησης.

Πάρτε μια γεύση των κυρίων αυτών από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου χθες (1.Μαρτίου) που αφιέρωσε αρκετά λεπτά στα γνωστά «παπαγαλάκια» των τηλεοπτικών καναλιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια :