vorini-gr: Κατέρριψαν αεροπλάνο με πανό για να τραβήξουν την προσοχή, όπως στο γήπεδο!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κατέρριψαν αεροπλάνο με πανό για να τραβήξουν την προσοχή, όπως στο γήπεδο!


Ο πόλεμος στο «ΠΑΣΟΚ» από την κυβέρνηση ίσως το κάνει πάλι αξιόπιστο, όπως το σύνθημα στο ΟΑΚΑ...

♦Η κυβέρνηση κατάλαβε την τεράστια απήχηση που αποκτά κάθε τι που απαγορεύει και αποφάσισε να απαγορεύσει το ΠΑΣΟΚ!

Την μέθοδο της δίωξης, έχει αρχίσει να εφαρμόζει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, για να τραβήξει την προσοχή του κοινού και να αντιμετωπίσει την πληθώρα των συνθημάτων που το μπερδεύουν και διασπούν την προσοχή του.

Η μέθοδος δοκιμάστηκε πιλοτικά στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο. Εκεί, ένα σύνθημα που σε κανονικές συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητο ανάμεσα σε τόσα άλλα, έγινε ξαφνικά πανελλήνιο θέμα συζήτησης, χάρη στη φασαρία που δημιούργησε ο διαιτητής, ζητώντας να απομακρυνθεί.

Πλέον, προχωρώντας αυτή την επικοινωνιακή στρατηγική μέχρι τα άκρα, η κυβέρνηση άρχισε να μισθώνει ολόκληρα διαφημιστικά αεροπλάνα με τεράστια πανό και στη συνέχεια να τα καταρρίπτει χρησιμοποιώντας αντιαρματικά πυρά, ώστε να τραβήξει ακόμα πιο αποτελεσματικά την προσοχή των ψηφοφόρων στο μήνυμα που θέλει να στείλει.

Έτσι, ένα από αυτά τα διαφημιστικά αεροπλάνα, που επαναλανσάριζε το Brand Name «ΠΑΣΟΚ» για προφανείς προεκλογικούς λόγους, καταρρίφθηκε χθές το πρωί πάνω από την πλατεία Συντάγματος.

Σκοπός της κατάρριψης ήταν να προβληματιστούν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές με το γεγονός και να καταλήξουν αυτόματα στο συμπέρασμα ότι «για να ρίχνει η κυβέρνηση το «ΠΑΣΟΚ», μαλλον κάτι καλό θα είναι».

protagon//'ΜούφαNet'//Νίκος Ζαχαριάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια :