vorini-gr: Μορφή-μυστήριο στις φωτογραφίες των πολιτικών!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μορφή-μυστήριο στις φωτογραφίες των πολιτικών!


(Οι εικόνες-ντοκουμέντα, που πιστοποιήθηκε ότι είναι αυθεντικές και δεν αποτελούν προϊόν μοντάζ. 
Με το βέλος επισημαίνεται ο άγνωστος πίσω από τους αρχηγούς.)

Μια ανθρώπινη μορφή, κρατώντας κάτι που μοιάζει με εκείνο το ειδικό στυλό με το φωτάκι που σβήνει τη μνήμη, όπως στην ταινία Men In Black, διακρίνεται πίσω τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις φωτό που τραβήχτηκαν κατά τις χθεσινές τους εμφανίσεις...
Αναστάτωση και απορίες έχει προκαλέσει στα επιτελεία των δύο κομμάτων, η εμφάνιση ενός αγνώστου πίσω από τους πολιτικούς, κατά τη διάρκεια των κυριακάτικών συγκεντρώσεων. 
Οι υπεύθυνοι και των δύο κομμάτων πάντως, που ρωτήθηκαν σχετικά, διαβεβαίωσαν ότι δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο και ότι ουδέποτε είδαν κάποιον πίσω από τον αρχηγό τους. 

Το μυστήριο μάλιστα μεγαλώνει περισσότερο, αν θυμηθεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας της Ν.Δ. χειροκροτούσαν σαν υπνωτισμένοι, λες και είχαν σβηστεί από τη μνήμη τους όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. 

Ειδικοί εξορκιστές πάντως που κλήθηκαν επι τόπου, να διερευνήσουν το φαινόμενο της μυστηριώδους μορφής, σχολίασαν την ομοιότητά της με τον Τόμι Λη Τζόουνς, τον ηθοποιό που υποδύθηκε στους «Άνδρες με τα Μαύρα» τον κυνηγό των εξωγήινων, που ήταν εφοδιασμένος με εκείνο το ειδικό στυλό που αλλοίωνε τις αναμνήσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες και τους επέτρεπε να συνεχίσουν σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :