vorini-gr: Υπάρχει και μια.. «άλλη Ελλάδα» (pics+video)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Υπάρχει και μια.. «άλλη Ελλάδα» (pics+video)


Είναι κάτι στιγμές που αισθάνεσαι φανερά απελπισμένος από τα γεγονότα και τις άσχημες εξελίξεις των καιρών και ξάφνου έρχεται κάτι που σε αναπτερώνει. Η πρωτιά αυτού του άξιου και ταλαντούχου νέου Δημήτρη Χονδροκούκη...

....στο άλμα εις ύψος- στους αγώνες κλειστού στίβου που διεξάγονται στην Κωνσταντινούπολη- με έκανε να πιστέψω πως τίποτα ακόμα δεν χάθηκε.

Αυτή η νέα γενιά των παιδιών μας που καταπονούνται κάτω από το βάρος των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο τόπος, πιστεύω πως έχει τη δύναμη να ανοίξει νέους ελπιδοφόρους δρόμους στο μέλλον, μακρυά από σάπιες πολιτικές πεποιθήσεις του παρελθόντος και με εντελώς καθαρή και απελευθερωμένη σκέψη να βγει μπροστά και να προσφέρει το καλύτερο.

Μπράβο στον Δημήτρη... και τον ευχαριστούμε που σήκωσε «ψηλά» τη σημαία μας κάτι που είχαμε καιρό να  δούμε τα τελευταία χρόνια γιατί τα πάντα βρισκόντουσαν σε «ελευθέρα πτώση».!! 

Μας θύμισε δε με αυτόν τον άθλο ότι υπάρχει και μια.. «άλλη Ελλάδα» των επιτυχιών που έχει να μας δώσει καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Πάντα τέτοια..!!
Takis Vorini



 Δείτε και το slideshow με φωτογραφίες του Δημήτρη Χονδροκούκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια :