vorini-gr: Σωτηρία Μπέλλου: Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας| Με τη Ντίνα Κώνστα στο Θέατρο Κάππα

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σωτηρία Μπέλλου: Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας| Με τη Ντίνα Κώνστα στο Θέατρο Κάππα

Αυθεντική, ασυμβίβαστη, φωνή-σύμβολο του λαϊκού μας τραγουδιού, η αρχόντισσα του ρεμπέτικου είναι κάποιοι από τους προσδιορισμούς, που συνοδεύουν το όνομα της Σωτηρίας Μπέλλου...


Εκείνη όμως ήθελε να την λένε απλά Σωτηρία.
Ο βίος και η πολιτεία της αξέχαστης Σωτηρίας Μπέλλου, σε μια θεατρική εκδοχή με πολλή μουσική και μια ολοκληρωμένη ματιά στο καλλιτεχνικό της έργο. Η δραματοποιημένη βιογραφία της Σοφίας Αδαμίδου με τη Ντίνα Κώνστα σε μια αξεπέραστη ερμηνεία που μας ταξιδεύει στις περιπέτειες της ζωής της αξέχαστης τραγουδίστριας!



ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ

Με διαφορετικές παραστάσεις σε ένα ευρύ φάσμα από τον μονόλογο, στη μουσικοθεατρική παράσταση και το δράμα, διατηρεί υψηλά το επίπεδο της θεατρικής ζωής της πόλης, με παραγωγές που επιμελείται ο Κώστας Σπυρόπουλος.
Το κοινό έχει καθημερινά την ευκαιρία να απολαύσει τη Ντίνα Κώνστα Δευτέρα και Τρίτη στην μουσικοθεατρική παράσταση, βασισμένη στη βιογραφία της Σωτηρίας Μπέλλου “Με λένε Σωτηρία” , τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη Τετάρτη και Πέμπτη σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με εναλλαγή οχτώ ρόλων σε έναν απολαυστικό μονόλογο. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι Κώστας Σπυρόπουλος, Μ. Μαρίνος, Υρώ Λούπη, Κλ. Ρένεση αφήνουν το εσάς να αποφασίσετε ποιος είναι αθώος ή ένοχος.

Κάθε ημέρα της εβδομάδας αξίζει στο Θέατρο Κάππα!
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ
Κυψέλης 2, Κυψέλη, , 11362
ΤΗΛ: 210-8831068

:www.dealin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :