vorini-gr: «Delete»

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Delete»


Δεν μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω ..αυτό το πολιτικό ανδρείκελο.

Στις τελευταίες εκλογές ευρισκόμουν στο Γύθειο. Έπρεπε για κάποιο λόγο να ακολουθήσω τη σύντροφό μου που ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος στην περιοχή. Μετάνιωσα γιατί δεν ψήφισα...

Απελπισμένος με τα πολιτικά δρώμενα εκείνης της περιόδου έπραξα το αδιανόητο,το χείριστο  σφάλμα. Δεν ψήφισα από αντίδραση;...από γινάτι; ...ΛΑΘΟΣ.!!

Παρακολούθησα μετά στην τηλεόραση σαν τυφλωμένος ηλίθιος τηλεθεατής τον επαγγελματία γελωτοποιό Γεώργιο Παπανδρέου να θριαμβολογεί για την εκλογική «moufa» νίκη του  και το «φοβερό»  εκλογικό μειοψηφικό βέβαια αποτέλεσμα  και αίφνης ένοιωσα ντροπή για τον τόπο που πατάω και τον αέρα που αναπνέω... συνάμα δε και για την πράξη που έκανα.. Δεν ψήφισα.! ΛΑΘΟΣ..!

Υπήρξαν Έλληνες ψηφοφόροι που στήριξαν αυτό το πολιτικό ανδρείκελο. Αυτόν τον καραφλό πολιτικό  άνδρα - δεν έχω τίποτα προηγούμενα με τους καραφλούς αλλά γεμίζει το στόμα μου με αυτή τη φράση και να με συγχωρήσουν- που είχε αποφασίσει να κάνει DELETE τη χώρα που κυβερνούσε. Και μερικώς το κατάφερε.!

Αυτόν λοιπόν έλεγαν σωτήρα οι πρασινοβαμμένοι και Πασοκοπαρμένοι και αργά κατάλαβαν τι moufa politiganga ήταν ο ακατονόμαστος αυτός σαλτιμπάγκος.

Είμαστε όμως  άραγε αυτό που μας πασάρουν;  Τόσο κούφιοι μωρέ; Τόσο εύκολοι; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που λένε;
Γινόμαστε τελικά εμείς....ανδρείκελα αγιοποιόντας τέτοιους πολιτικούς;

ΛΥΠΑΜΑΙ.. πως ΝΑΙ.... Είμαστε οι Μαλάκες  παντός καιρού...με το συμπάθιο βρε πατριώτες... Ελληναράδες αγανακτισμένοι και ορθόδοξοι...αλλά αυτό πιστεύω...πως  θα είμαστε και στις επόμενες εκλογές αν δεν ξυπνήσουμε..!!!
Και ειλικρινά ελπίζω να μην δικαιωθώ....

takisVorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :