Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Θέλουν κυβέρνηση «ραμμένη με συρραπτικό».!


Οι χαμένοι των εκλογών θέλουν οπωσδήποτε κυβέρνηση.Φοβούνται γιατί ξέρουν ότι η θητεία τους στην πολιτική έχει τελειώσει..τερμάτισε..έφθασε στο απροχώρητο....

Χρησιμοποιούν ότι δυνάμεις τους απέμειναν ως τώρα  για να μην χάσουν την πολιτική τους «καρέκλα». Βγαίνουν στα κανάλια των δικών τους συμφερόντων και μιλούν...άκουσον ..άκουσον για διαπραγμάτευση του μνημονίου. 

Τι συμβαίνει άραγε και τώρα το θέλουν και αυτοί παρακάμπτοντας τις παλιές τους ιδεολογίες και τα παλιά τους προστάγματα; Γιατί δεν το ήθελαν και προεκλογικά; 

Η υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα όταν τους βλέπεις να παρακαλάνε τον ΣΥΡΙΖΑ, μια καθαρή πολιτική δύναμη, για να τον κάνουν βρώμικο συνέταιρο στην πολιτική και νομική κάλυψη των ανωμιών τους τους ώστε να περάσουν απροκάλυπτα πλέον τα δυσβάσταχτα μέτρα που μας περιμένουν τον Ιούνιο.

Το πήγαινε-έλα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατάντησε βαρετό. Ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς «χαμένοι στην μετάφραση» έχουν χάσει το χρώμα τους και τη χροιά τους.
 Ο ένας προσπαθεί να γίνει με το ζόρι πρωθυπουργός και ο άλλος... προσπαθεί να ανασυντάξει ένα «τελειωμένο κόμμα».

Προσπαθούν από κοινού να «συρράψουν» τα συντρίμμια μια παλιάς και απαρχαιωμένης πολιτικής αναζητώντας συνεργασίες από παντού επικαλούμενοι το καλό της Ελλάδας...της πατρίδας..!!

Αυτής της πατρίδας που αυτοί βίασαν, ξεπούλησαν και πρόδωσαν αλλά τώρα εμφανίζονται και ως εθνοσωτήρες. Τι κατάντια είναι αυτή...και τι αναξιοπρέπεια!!
takis Vorini


 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :