vorini-gr: Διάρροια έπαθε το άλογο του Βελουχιώτη-Τράγκα!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Διάρροια έπαθε το άλογο του Βελουχιώτη-Τράγκα!


Το «ατύχημα» συνέβη όταν ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο studio, σαν έφιππος αντάρτης στο βουνό, για να τονίσει στους τηλεθεατές τον συμβολισμό που κρύβουν τα αρχικά ΕΑΜ, του νέου του κόμματος...

Ήταν η στιγμή που ο γνωστός αντιστασιακός δημοσιογράφος, ντυμένος ασπρόμαυρoς αντάρτης, περιέγραφε στους συμπαρουσιαστές του, τον Όλυμπο και την Γκιώνα, πώς ακριβώς ετοιμαζόταν να ανατινάξει τα καμιόνια της Τρόικας, για να πάρει πίσω τις κρατικές διαφημίσεις τους, όταν μια έντονη δυσοσμία έκανε ακόμα και τα φώτα του studio να τρεμοπαίξουν.

Ίσως ο «Γοργοπόταμος», το άλογο ράτσας Cayenne του Γιώργου Τράγκα, με το οποίο έκανε χθες την εμφάνισή του «on air», τρόμαξε από τα φώτα του studio και τα αντάρτικα που ακούγονταν εκείνη την ώρα. Ίσως πάλι να πρόκειται περι δολιοφθοράς, όπως πιστεύει ο ίδιος. 

Όπως και να ‘χει πάντως, η χθεσινή πρεμιέρα του «Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου», διακόπηκε πάνω στην κορύφωσή της, προκειμένου ειδικό συνεργείο να καθαρίσει τις καβαλίνες από το studio.

Στη συνέχεια ο ιδρυτής-συνεχιστής του «Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου» ανάρτησε στο facebook πολυγραφημένη προκήρυξη, όπου καλούσε τους πατριώτες να στηρίξουν τη συνέχεια του αγώνα, αγοράζοντας τα περιοδικά του. 

Επίσης, τους ζητούσε να στέλνουν κονσέρβες (ή και σκέτα κονσερβοκούτια) στο studio που έχει διαμορφωθεί ειδικά σαν αντάρτικο προεκλογικό καταφύγιο στο βουνό, προκειμένου να μην το βρει ο Εθνικός Στρατός των ταγματασφαλιτών και το κλείσει πριν τις εκλογές, ώστε να μην προλάβει η επαναστατική κυβέρνηση να μπει στη βουλή και να εισπράξει την κομματική επιχορήγηση που της αναλογεί.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι το ΚΚΕ, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του νέου κόμματος, απαγορεύοντας στο γνωστό δημοσιογράφο να χρησιμοποιεί την ονομασία ΕΑΜ, γιατί το copyright ανήκει αποκλειστικά στον Περισσό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)  
του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :