vorini-gr: Έρχεται μεγάλη ...πείνα!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έρχεται μεγάλη ...πείνα!


Οι δια-κοπές των Ελλήνων τέλειωσαν αλλά και η πείνα εμμένει!!

Η επιστροφή των Ελλήνων στο κλεινόν άστυ μετά τις ολιγοήμερες και ισχνές διακοπές, τους φέρνει αντιμέτωπους με την ζοφερή πραγματικότητα.
Οι απλήρωτοι λογαριασμοί αλλά και οι επερχόμενοι φόροι φαντάζουν σαν ένα κακόγουστο...

...πασλ  όπως είναι κρεμασμένοι στα μαγνητάκια του ψυγείου της κάθε οικογένειας που πασχίζει μάταια να βρει τρόπους και να βγάλει μια άκρη με την λαίλαπα των μέτρων που καλείται να αντιμετωπίσει. Θέλεις να ανοίξεις το ψυγείο να τσιμπήσεις κάτι και σου κόβεται η όρεξη!!

Ωστόσο μέχρι και η Μέρκελ «λυπήθηκε» για την κατάντια μας...ενώ αυτή απολαμβάνει τα κεφτεδάκια της σε Ελληνικό εστιατόριο (εδώ)!!

Αντίθετα η κυβέρνηση των «εθνοσωτήρων» βγαίνει στα κανάλια κρατώντας στο ένα χέρι το μαστίγιο και στο άλλο το καρότο και τολμά να μιλά για κοινωνική μέριμνα και συμπόνοια προς τον πολίτη. 
  • Που είσαι Μάρθα Βούρτση να κλάψεις μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη που σαν άλλος Βασιλάκης Καϊλας του παλιού ελληνικού σινεμά επαναλαμβάνει το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» της Πατουλίδου σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση, έτοιμος ακόμη να βάλει  και τα κλάματα.!!
Το «νοικοκύρεμα ο εκσυγχρονισμός των φορέων και η δημιουργικότητα» - λόγια παχιά των εκάστοτε πολιευτάδων- που εδώ και τρία χρόνια παραμένουν άπιαστο όνειρο, είναι αποτέλεσμα ανικανότητας αλλά και της αυθαιρεσίας των πολιτικών που μετέφεραν το πρόβλημα στους πολίτες.

Η πολιτική αυτή της λιτότητας και του εξευτελισμού του Έλληνα το μόνο που μπορεί να του εξασφαλίσει είναι ΠΕΙΝΑ και ΔΥΣΤΥΧΊΑ που δυστυχώς είναι πλέον ορατή και ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.!

Καλό χειμώνα δεν πρόκειται να έχουμε.. όμως είμαι υποχρεωμένος να σας ευχηθώ τα καλύτερα μαζί με καλή δύναμη  και ποιος ξέρει...ίσως κάποια μέρα μπορέσουμε να «σκοτώσουμε το ανήμερο θεριό». 
(takis Vorini)



  Αν σας άρεσε ... μοιραστείτε το με τους Φίλους σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :