vorini-gr: Το «πρωτοπαλίκαρο» της Χ.Αυγής Μπαρμπαρούσης σε νέες περιπέτειες!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το «πρωτοπαλίκαρο» της Χ.Αυγής Μπαρμπαρούσης σε νέες περιπέτειες!

BARMPAROUSIS THE BARBARIAN

Η ανοχή και η κατάντια σε αυτό τον τόπο δεν έχουν πλέον όρια ενώ το βουλευτικό σώμα τηρεί σιγήν ιχθύος. Ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης γνωστός από την εμφάνισή του και ως «Καραϊσκάκης» , με κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής...

 ...επισκέφθηκε το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και σε ρόλο...αστυνομικού έκανε ελέγχους σε μετανάστες μικροπωλητές ενώ κάποιοι εκ του «κλιμακίου» κατέστρεψαν και τρεις πάγκους.

«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. 
Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε». 

Δεν πολεμάνε έτσι βρε παλικάρια, εσείς της Χρυσής Αυγής, την παράνομη μετανάστευση και το παρεμπόριο.
Πηγαίνετε να διαμαρτυρηθείτε καλύτερα αν έχετε τα κότσια στο σπίτι του Παπανδρέου που υπέγραψε το «Δουβλίνο 2» ...γιατί με αυτό εύκολα μπαίνει ένας μετανάστης στη χώρα μας αλλά δύσκολα βγαίνει.

Και δεν μπορείτε εσείς με τραμπουκισμούς και τσαμπουκάδες αυτού του τύπου να προσβάλλετε ένα ολόκληρο έθνος στην παγκόσμια κοινότητα.

Κάντε τον αγώνα σας εκεί που σας παίρνει με ιδίας δυναμικότητας αντιπάλους, αυτούς δηλαδή που έχετε στα διπλανα έδρανα της Βουλής και όχι σε ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αυτά που κάνετε πανελλαδικά είναι... «γαβγίσματα αδέσποτων σκύλων».!!

φωτογραφία από http://el.wikipedia.org

Παρόμοιο περιστατικό και στη Ραφήνα:



Οι πληροφορίες για το περιστατικό είναι απο iefimerida.gr και aixmi-news.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :