vorini-gr: Και ο Παύλος Χαϊκάλης γυμνός στο Σύνταγμα!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Και ο Παύλος Χαϊκάλης γυμνός στο Σύνταγμα!


Με την κατηγορία της «πρόκλησης κατά της νοημοσύνης» και της «προσβολής των αστείων τύπου πενταήμερης», παραπέμπεται ο δημοφιλής ηθοποιός, εξαιτίας της γυμνής εικόνας που εμφάνισε δημόσια μέσω του twitter του...

Αυτή την ψευδή εικόνα ως προς τα προσόντα της φυλής και τις σεξουαλικές της προθέσεις, παρουσίασε χθες στο Σύνταγμα ο Παύλος Χαϊκάλης (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)...

Μετά από τους δύο γυμνούς αλλοδαπούς άνδρες, που έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ, εμφανίστηκε επιτέλους και ένας γυμνός Έλληνας που να επιδεικνύει τα «προσόντα» του δημόσια, σώζοντας έτσι την φήμη των Ελλήνων με το μέγεθος και το σφρίγος του!

Όμως, όταν ο φιλόδοξος προικισμένος επιβήτορας που εκπροσωπώντας στο πρόσωπο του Παύλου Χαϊκάλη, όλους τους (Ανεξάρτητους) Έλληνες, ξέφυγε από του twitter και άρχισε να τρέχει γυμνός στην Πλατεία Συντάγματος, ζητώντας να τον «λύσουν ρε (με πολλά θαυμαστικά), αποδείχθηκε ότι όχι μόνο υπερέβαλε ως προς το μέγεθος, αλλά και ότι η καταγωγή του δεν ήταν καν ελληνική αλλά κινέζικη.

Όταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ρωτήθηκε από το δικαστήριο, γιατί χρησιμοποίησε ένα κινέζικο άγαλμα προκειμένου να εκπροσωπήσει τον ελληνικό φαλλό, είπε ότι το έκανε για να διαμαρτυρηθεί γιατί «αυτή είναι η πολιτική των Ανεξάρτητων Ελλήνων» και ότι «δεν περίμενε πως θα έπαιρνε κανείς την υπερβολή του για το μέγεθος του φαλλού, στα σοβαρά, αφού έτσι συνηθίζουν να υπερβάλλουν στο κόμμα του ιδιαίτερα σε ζητήματα ηθικής και μαγκιάς».

Το δικαστήριο, πάντως, αθώωσε τον Παύλο Χαϊκάλη για τις κατηγορίες και του επέβαλε ένα πρόστιμο επειδή αντί για ντόπιο Σάτυρο, χρησιμοποίησε μη ελεγμένο κινέζικο πέος για να μας παραμυθιάσει με το μέγεθος, εκθέτοντας το κοινό σε κίνδυνο, αφού ως γνωστόν τα κινέζικα προϊόντα παθαίνουν συχνές εκρήξεις.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Παύλος Χαϊκάλης, δέχθηκε πρόταση από την εταιρία παραγωγής Sirina για σειρά ταινιών ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Ανεξάρτητος και Ελληνικός»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

-----------------------------------------------------------------------------------


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2012






 Αν σας άρεσε, κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :