vorini-gr: Ο Καραμανλής πουλάει το παλιό του πολιτικό γραφείο στο Κολωνάκι, λόγω κρίσης

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Καραμανλής πουλάει το παλιό του πολιτικό γραφείο στο Κολωνάκι, λόγω κρίσης


Το παλιό του πολιτικό γραφείο στη συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι πουλάει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ένα γραφείο στο οποίο...

...γράφτηκαν πολλές σελίδες από την πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου καθώς ήταν το στρατηγείο που διατηρούσε από την εποχή που ήταν νεοεκλεγμένος βουλευτής στα τέλη της δεκαετίας του 1980. 

Το γραφείο αυτό κληρονομιά από τον πατέρα του Αλέκο, πωλείται όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Εθνος, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια παραμένει κλειστό, καθώς ο κ. Καραμανλής έχει μετακομίσει σε μια πιο ήσυχη γειτονιά δίπλα στην περιοχή της αμερικανικής πρεσβείας όπου εκ των άλλων υπάρχει και καλύτερη δυνατότητα φύλαξης. 

Για την ιστορία, στο γραφείο αυτό καταστρώθηκε η στρατηγική που τον έκανε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αρχικά και πρωθυπουργό στη συνέχεια καθώς το προτιμούσε για όλες τις κρίσιμες συναντήσεις του. 

 Ακόμη κι όταν ήταν πρωθυπουργός, μετά το 2004, εκεί γίνονταν όλες οι κρίσιμες συναντήσεις και συσκέψεις μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας. 

 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2012
 Continuity: http://www.flickr.com/photos/vorini/8077361001/in/photostream



Sources of Information:http://www.iefimerida.gr/

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :