vorini-gr: Movie Time | Απόηχοι από μια ταινία

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Movie Time | Απόηχοι από μια ταινία


Όλοι και όλα ήσαν εκεί. Οι κάμερες ο φωτισμός οι σκηνοθέτες οι ηθοποιοί..πολλοί κομπάρσοι και το γύρισμα άρχισε...

Οι πρωταγωνιστές περπάτησαν  μια  ειδυλλιακή βόλτα στα πεντακάθαρα πεζοδρόμια κοιτώντας ο ένας τον άλλον και σκορπώντας χαμόγελα ικανοποίησης  που όλα γίνονταν ακριβώς όπως το ήθελε το σενάριο ενώ λίγο αργότερα έγιναν και οι προβλεπόμενες συναντήσεις όπου όλοι είπαν το ποίημα τους -πάντα κατά το σενάριο-ένα ποίημα που το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής του έργου δεν ήσαν πολλές γιατί το έργο γυρίστηκε με την "πεπατημένη" αλλά οι προσδοκίες μας ενώ ήσαν ιδιαίτερα υψηλές από αυτή την "ταινία" διεψεύσθησαν.

Το  "ελπίζω κι εύχομαι η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη" που είπε στο τέλος η πρωταγωνίστρια -αυτό εκτός σεναρίου -μας έκοψε τα πόδια.

Όμως αυτά έχουν τα γυρίσματα μιας ταινίας όπου τυγχάνει ο πρωταγωνιστής να είναι  σεναριογράφος αλλά και σκηνοθέτης! Μπορεί να λέει ότι θέλει και όπως το θέλει.

Μετά από αυτό και ενώ ήλπιζα πως φέτος το χειμώνα θα εξασφάλιζα ένα DVD  από την πολυαναμενόμενη αυτή "υπερπαραγωγή" σκέφτομαι ότι θα την βγάλω στην τηλεόραση βλέποντας "τηλεκύβο στον ΑΝΤ, και διαφημίσεις για ηλεκτρονικά πιεσόμετρα!

Τουλάχιστον τα πιεσόμετρα, θα μας χρειαστούν σύντομα....
του Τάκη Vorini


Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2012



 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 






Δεν υπάρχουν σχόλια :