vorini-gr: «Αλληλούια»

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Αλληλούια»


Με πολύ θόρυβο ερωτήματα και αντιδράσεις αναμένεται η επίσκεψη της Καγκελαρίου που έρχεται στην Ελλάδα όχι για να δει πως...

... κουνιούνται οι βάρκες στο Μικρολίμανο αλλά να κάνει την επιβεβλημένη επιθεώρηση στο νέο της προτεκτοράτο. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά θύμα του μνημονίου αλλά και της πολιτικής γοητείας της Καγκελαρίου αδυνατεί να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα και να επιβάλει τα μέτρα.

Ο Σαμαράς ανήμπορος και στριμωγμένος στη γωνία  «Αινεί» την Μέρκελ και βοά.. «Αλληλούια» για τον επικείμενο ερχομό της προσπαθώντας έτσι να εκμεταλλευτεί  πολιτικά αυτή την επίσκεψη που δεν είναι τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια των πολιτικών του επικριτών !

Η Ελλάδα περνά τη χειρότερη φάση της μεταπολιτευτικής της ιστορίας και ζει σε ένα καθεστώς ομηρείας που παρόμοιο του δεν υπάρχει!

Οι αυλοκόλακες πολιτικοί της κυβέρνησης με επικεφαλής τον πρωθυπουργό προσδοκούν να εκμαιεύσουν από την Μέρκελ υποσχέσεις για μελλοντικές οικονομικές διευκολύνσεις που ουσιαστικά θα χαθούν σε βάθος χρόνου από την ίδια τη μνημονιακή πολιτική που οι ίδιοι υιοθέτησαν.

Τυφλοί και αλλοπαρμένοι μέσα στους εκβιαστικούς μηχανισμούς των δανειστών ένα πράγμα δεν μπορούν να δουν καθαρά.... «Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το Μνημόνιο»!

Και όσο για τη  Μέρκελ.... «ο λύκος τρίχωμα αλλάζει και όχι μυαλά»!

κείμενο-επεξεργασία- μοντάζ εικόνων:takis Vorini






κείμενο-επεξεργασία- μοντάζ εικόνων:takis Vorini



 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :