vorini-gr: «Ο πνευματικός μου, μου είπε να τις αποκαλέσω γαιδάρες...»

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Ο πνευματικός μου, μου είπε να τις αποκαλέσω γαιδάρες...»


Σε απευθείας σύνδεση με τον γέροντα καθοδηγητή του, βρισκόταν όπως φαίνεται ο συνδικαλιστής που εισέβαλε στα γραφεία του Δήμου και απείλησε βρίζοντας τις συναδέλφους του, στο περίφημο video...

Ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος των «πνευματικών» στις πολιτικές εξελίξεις, ύστερα από την περίπτωση ττου βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη, παγιώνεται πλέον ξεκάθαρα και στο επεισόδιο με τον έξαλλο συνδικαλιστή, που κάνει μέσω video, τον γύρο του διαδικτύου. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, o γέροντας, που όπως φαίνεται, αναπαύεται σε κάποιο από τα άδεια γραφεία της αίθουσας, είναι αυτός που υπαγορεύει μέσω μικροφώνου, στο ακουστικό, που βρίσκεται στο αυτί του πνευματικού του συνδικαλιστικού τέκνου, τις λέξεις «γαϊδούρες» και «ξευτιλισμένες» που απευθύνει στις συναδέλφους του. 

Όπως έγινε γνωστό πάντως, στη συνέχεια του video, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, η υπάλληλος που δέχεται τη φραστική επίθεση, ανταπαντά, δηλώνοντας στους ίδιους έντονους τόνους, ότι δεν απεργεί, γιατί η αστρολόγος της το απαγορεύει λόγω ανάδρομου Ερμή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη ανάμεσα στον Πνευματικό, στην Αστρολόγο και σε έναν δάσκαλο Μάι Τάι, που έτυχε να βρίσκεται εκεί. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι μια μικρή ομάδα βουλευτών, ακολουθώντας περίπου το παράδειγμα του κ. Κασαπίδη, ανακοίνωσαν ότι στο εξής, θα μασούν πριν τις ψηφοφορίες φύλλα δάφνης και έτσι θα αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν. 

 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

(Η σκηνή της πνευματικής καθοδήγησης του γέροντα στον επιτιθέμενο συνδικαλιστή.)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :