vorini-gr: Ο «φερετζές» της κοινωνίας...καλά κρατεί

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο «φερετζές» της κοινωνίας...καλά κρατεί


Ο Οίκος Ανοχής «Σούλα» εκτός από σπόνσορας ποδοσφαιρικού συλλόγου στο παρελθόν τώρα και σπόνσορας συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, κάνει δωρεά χρηματικό ποσό σε...

...δημοτικό σχολείο της Πάτρας, κατόπιν αιτήματος μάλιστα του συλλόγου, για την αγορά φωτοτυπικού  μηχανήματος και βιβλιοθήκης που έχουν ανάγκη τα παιδιά.. 

 Μια πράξη ασυνήθιστη για τα ελληνικά χρονικά αλλά αληθινή και ανθρώπινη. Γιατί πέρα από πιθανούς λόγους «προβολής» της μαντάμ -κάτι που ο καθένας από εμάς εύκολα μπορεί να σκεφτεί - αυτό είναι υποχρέωση επιτακτική των αρμοδίων φορέων, οι οποίοι όμως  πληροφορούμαι (?)  ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του συλλόγου συνέχιζαν και συνεχίζουν να κάνουν τα «στραβά μάτια» στο αίτημα τους. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει: «Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η δωρεά στον σύλλογό μας, αν και η δωρήτρια προσέγγισε τον σύλλογο μας ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα με σκοπό τη διαφήμισή της, αποφασίστηκε να επιστρέψουμε τη δωρεά, μη παραλείποντας να την ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή της. Η κάλυψη των όποιων αναγκών και ελλείψεων θα αιτείται πλέον από τη διοίκηση» 

Έχω την εντύπωση πως κάποιοι ηθικολόγοι συμπολίτες μας βιάστηκαν να εκτιμήσουν αρνητικά το γεγονός  μιλώντας  για κατάντια κοινωνική και ξεπεσμό.

Φαίνεται όμως πως σε αυτούς ο φερετζές δεν έχει πέσει ακόμα από το πρόσωπο τους γιατί δεν βλέπουν την απραξία των ιθυνόντων που μόνο η κυρία «Σούλα»  προσφέρθηκε μετά χαράς να αναπληρώσει!!

Ο «φερετζές» της κοινωνίας...καλά κρατεί!!

 


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :