vorini-gr: Σχέδιο «τεχνο-υπνωτισμού» βουλευτών από Σαμαρά!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Σχέδιο «τεχνο-υπνωτισμού» βουλευτών από Σαμαρά!

Μέγα θεσμικό και πολιτικό σκάνδαλο, αναμένεται να ξεσπάσει, ύστερα από την αποκάλυψη ότι υπολογιστές της Βουλής, έχουν «πειραχτεί» με σκοπό να επηρεάσουν πολιτικούς υπέρ της ψήφισης των μέτρων...

Τις πλέον σύγχρονες μεθόδους «τεχνοφασισμού» και χειραγώγησης των βουλευτών, που σκοπεύουν να πουν «όχι» στο πολυνομοσχέδιο, δοκιμάζει να εφαρμόσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι τροικανοί συνεργάτες του, προκειμένου να πετύχουν με κάθε τρόπο την υπερψήφισή του.

Αυτό κατήγγειλε μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, χθές το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε οι επόμενες εκλογές, να διαξαχθούν μέσω twitter, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη του, το θεωρούν αδιάβλητο.

Τα computer, εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της ψυχοτρονικής μεθόδου πλύσης εγκεφάλων, ανακαλύφθηκαν τυχαία στο εντευκτήριο της  Βουλής, ύστερα από έρευνα. Η έρευνα διενεργήθηκε ύστερα από παράπονα αντιμνημονιακών βουλευτών, ότι δεν μπορούσαν να παίξουν Farmville, γιατί ο υπολογστής κόλλαγε.

Οι τεχνικοί που έψαξαν τους υπολογιστές, ανακάλυψαν ότι ήταν παγιδευμένοι με Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλώντας αργά και υπνωτιστικά, μιλούσε για τις καταστροφές που πρόκειται να συμβούν, έτσι και δεν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, ενώ δίπλα, σε άλλη οθόνη, εμφανίζοταν ταυτόχρονα ο Φώτης Κουβέλης, μεταμφιεσμένος σε Θεό, που συνομιλεί με τον Αντώνη Σαμαρά.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Τα παγιδευμένα «τεχνοφασιστικά» computer, με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη ως Θεό, επί το έργον!

  Sources of Information:του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :